pakettinodequeue

Timanttikuva
Naisleijonien upea olympiaturnaus päättyi Kwandong Hockey Centren keskiympyrän pronssimitalijuhliin. Itse mitalit jaetaan huomisen kultaottelun jälkeen.
Haastattelu
Raskaat päivät ja raastavat harjoitusajat olivat Venla Hoville arkea, kun hän pelasi Suomessa. Nyt Kanadassa kiekkoillessaan hän on huomannut selvästi, miten paljon suomalaisessa naiskiekossa on vielä kehityskohteita.
Artikkeli
Suomessa naiskiekkoilu pyörii maajoukkueen ympärillä, mutta Ruotsissa on panostettu kansalliseen sarjaan. Naapurimaat kohtaavat olympialaisten puolivälierässä lauantaina, ja Suomella on revanssin paikka.
Timanttikuva
Olympialaisissa ainakin omat cheerleaderit ja kannatusjoukot.
Kolumni
Naisleijonien päävalmentaja on antanut tylyjä kommentteja pelaajiensa taitotasosta ja osaamisesta. Huomiota hän on ainakin saanut.
Artikkeli
Pelitapaedun hakeminen kiekkokontrollista ei ole Suomen naiskiekkoilussa vielä edes horisontissa. Ensin täytyisi saada laadukkaampia pelaajia.
Artikkeli
Pelin ymmärrys, huippupelaajien suoritusten seuraaminen ja kopiointi sekä maalintekotaito. Siinä tiivistettynä Pasi Mustosen näkemys mies- ja naiskiekon suurimmista eroista ja syistä, miksi Suomi pyrkii olympialaisissa pitämään pelinsä yksinkertaisena.
Haastattelu
Yhdysvaltain naisten jääkiekkojoukkueen kapteeni Meghan Dugganin mukaan Yhdysvallat on valmistautunut olympialaisiin lähes puoli vuotta. Turnauksen alkua onkin odotettu pelaajien kesken pitkään ja hartaasti. Joukkueen ainoa tavoite on päättää kisat olympiakultaan.
Artikkeli
Naisleijonat onnistui taktisissa nyansseissaan Yhdysvaltoja vastaan ja piti ottelun tiukkana. Pasi Mustosen valmentaman joukkueen taktiset elementit alkavat hahmottua. Näkyvin osa-alue on oman alueen puolustuspelin ylimiehitys.
Full banner 

Kisoissa tapahtuu

Naisten MM-kisat Kamloopsissa päättyivät USA:n mestaruuteen.

Lisää lukemista

Haastattelu
Naisleijonat esiintyi pirteästi turnauksen avausottelussaan ja taisteli jopa ottelun voitosta Yhdysvaltoja vastaan. Hyökkääjä Linda Välimäen mukaan Suomella oli homma hallussa.
Artikkeli
Kuukausi ennen olympialaisia saatiin tieto, että Etelä- ja Pohjois-Korea tulevat osallistumaan olympialaisten naisten jääkiekkoturnaukseen yhteisellä joukkueella. Joukkueen avauspeli Sveitsiä vastaan muodostui enemmän poliittikseksi, kuin kiekolliseksi näytelmäksi.
Haastattelu
Naisleijonat on majaillut olympiakylässä nyt viikon verran. Kolmansien olympiakisojen konkari Annina Rajahuhta kertoo joukkueen odottavan avausottelua jo kärsimättömänä. Valmistautuminen on sujunut hienosti, eikä puitteissakaan ole valittamista.
Haastattelu
Naisleijonat avaa olympiaturnauksensa sunnuntaina Yhdysvaltoja vastaan. Hyvin liikkuvalta vastustajalta on saatava vauhti pois.
Timanttikuva
Naisleijonat harjoitteli Kwandongin harjoitushallissa ennen sunnuntain avausottelua Yhdysvaltoja vastaan. Pukukopit ovat areenalla, joten viereiseen harjoitushalliin siirrytään kävellen - varusteet päällä.
Yleinen kuvakooste
Naisleijonat harjoitteli viimeistä kertaa ennen sunnuntain avausottelua Yhdysvaltoja vastaan. Kwandongin harjoitushallissa vedetyissä jääharjoituksissa mentiin kovaa, mutta rennolla otteella.
Uutinen
Naisleijonat kohtasi Sveitsin viimeisessä harjoitusottelussaan ennen olympialaisia. Susanna Tapani ja Michelle Karvinen osuivat molemmat kahdesti 4−1-voittoon päättyneessä ottelussa.
Haastattelu
Kolmansiin olympiakisoihinsa lähtevä Michelle Karvinen pelaa ensimmäistä kertaa seurassa, jonka organisaatio todella arvostaa naisjoukkuettaan.
Artikkeli
Kiekkolähettiläät Kiinassa seuraa Suomen maajoukkuenaisten Noora Rädyn ja Annina Rajahuhdan taivalta kiinalaisen Kunlun Red Starin matkassa. Juttusarjan toisessa osassa tutustutaan joukkueen kotikaupunki Shenzhenin lisäksi CWHL-liigaan, jossa kaksikko pelaa.