pakettinodequeue

Uutinen
Naisleijonat jatkaa kauttaan Ruotsissa 16.-18.12.2016 pelattavassa neljän maan turnauksessa. Suomi kohtaa turnauksessa Ruotsin, Venäjän ja Saksan.
Artikkeli
Amerikassa on otettu tasa-arvon silmissä askelia eteen ja taakse. NWHL:ssä pelaava Harrison Browne astui julkisuuteen ensimmäisenä transsukupuolisena ammattikiekkoilijana. Samoihin aikoihin SPHL:ssä kiekkoillut Shannon Szabados sai kyseenalaiset potkut, ja NWHL ilmoitti höyläävänsä pelaajien palkkoja.
Kuvakooste
Yhdysvaltalaiset kuittasivat eilen alkulohkovaiheen päättäneessä kohtaamisessä kärsityn tappion Kanadalle ottamalla revanssin tänään Järvenpäässä pelatussa naisten 4 Nations Cupin finaalissa lukemin 5-3. USA:n ykköstykkeinä häärivät tehot 2+0 iskenyt Hilary Knight ja 1+2 tehoillut Brianna Decker.
Haastattelu
HPK:n Riikka Noronen teki historiaa noin kuukausi sitten, kun hänelle tuli täyteen 500 peliä Naisten SM-sarjassa. Pitkän uran salaisuus on yksinkertainen: rakkaus jääkiekkoon.
Haastattelu
Naisleijonat pelaavat tänään kolmannen ottelunsa Four Nations Cupissa. Jatkoaika kyseli hyökkääjä Tanja Niskasen mietteitä maajoukkueturnauksen lisäksi myös kuluneesta kaudesta seurajoukkueen riveissä.
Haastattelu
Yhä useampi suomalainen naiskiekkoilija suuntaa ulkomaille. Täksi kaudeksi suuri syy siihen oli sarjapaikastaan luopumaan joutunut JYP. Urheilijoille uudet seurat antavat hienoja elämyksiä, mutta HV71:n riveihin suunnannut Rosa Lindstedt on samalla huolissaan kotimaisen sarjan tilasta.
Artikkeli
Luistimet on vedetty kesän jälkeen jalkaan myös naisten puolella. Jatkoaika tarjoaa kerran kuussa läpileikkauksen naiskiekon mielenkiintoisimpiin tapahtumiin.
Artikkeli
It's not every day that you hear about a Spanish ice hockey goaltender playing in Finland but there is one playing in Kerava, Southern Finland, this season. Based on the first month of Women's league she is a super talent.
Haastattelu
Keravalla voi tällä kaudella nähdä jotain, mitä Suomessa harvoin on: espanjalaisen jääkiekkomaalivahdin. Alba Gonzalo siirtyi täksi kaudeksi Barcelonasta KJT:n naisiin, ja alkukauden otteiden perusteella kyseessä on todellinen supervahvistus.
Full banner 

Kisoissa tapahtuu

Naisten MM-kisat Kamloopsissa päättyivät USA:n mestaruuteen.

Lisää lukemista

Haastattelu
Vaasassa pelataan viiden joukkueen jääkiekkoturnaus lauantaina 3. syyskuuta. Sportin Naisten lisäksi paikalle saapuvat APV, Lapuan Virkiä, Hermes, sekä sarjanousun tehnyt Rauman Lukko.
Uutinen
Naisten jääkiekkoa pelataan tällä kaudella korkeimmalla sarjatasolla myös Raumalla.
Kolumni
Ruotsissa kaikki on suurempaa, parempaa ja tasa-arvoisempaa. Naiskiekko on alkanut kukoistaa länsinaapurissa, ja se oli Suomen mestaruuden voittaneen JYPin loppu.
Uutinen
Viime keväänä naisten suomenmestaruuden voittanut JYP joutuu luopumaan sarjapaikastaan pelaajakadon vuoksi.
Haastattelu
Noora Rädyn kausi loppui maaliskuun alussa, kun KJT tippui Suomi-sarjan puolivälierissä PYRYlle. Jääkiekosta hän ei kuitenkaan pidä kesätaukoa. Siitä pitää huolen palkkatyö valmentajana Minnesotassa.
Uutinen
Suomi ja Yhdysvallat saivat eniten edustajia median ja kisadirektoraatin valitsemaan tähdistöön.
Uutinen
Naisten MM-kisojen finaalipäivän avainsana oli maalittomuus. Yli 140 minuuttia pelattiin kahta eri ottelua ennen kuin Yhdysvallat osui peliajalla ja vei maailmanmestaruuden.
Haastattelu
Suomen joukkue lähti Kanadan Kamloopsiin vain yksi tavoite mielessään. Tuo tavoite oli mitali, joka ei tällä kertaa taistelusta huolimatta toteutunut. Kapteeni Jenni Hiirikoski oli ylpeä omistaan ja totesi joukkueen lähtevän pää pystyssä kohti Suomea.
Kuvakooste
Naisten MM-kisojen pronssiottelu taisteltiin maanantai-iltana, ja kamppailu oli tasainen. Pronssimitalisti ratkesi vasta voittomaalikisassa lukemin 1−0, kun Venäjä ohitti Suomen maalin.