x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Kuvakooste

JYP jatkoi voittojen tiellä HPK:ta vastaan

LIIGA | 21.2.2017 22:55
JYP otti tärkeän voiton HPK:ta vastaan ja vahvisti asemaa runkosarjan neljän parhaan joukossa. HPK ei tiistai-illassa löytänyt aseita JYPin puolustusta ja maalivahtipeliä vastaan, joten JYPille täydet kolme pistettä lukemin 3-1.

Kuvakooste

Oma koira puraisi - HIFK:n O'Connorin "kaaliperhonen" kaatoi KooKoon

LIIGA | 21.2.2017 22:24
Nordenskiöldinkadun jäähalli jäällä nähtiin tänään tavallistakin enemmän toisilleen tuttuja pelaajia, kun siirtorajalla viiden pelaajan kaupan tehneet HIFK ja KooKoo kohtasivat molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeässä ottelussa. Ottelun vie lopulta nimiinsä isäntäjoukkue HIFK ja voittomaalin nimiinsä kirjasi juuri KooKoosta HIFK:hon siirtynyt puolustaja Ryan O'Connori, jonka ropelikiekko yllätti KooKoo-vahti Leland Irvingin ottelun kolmannen erän puolivälissä.

Raportti

Kärpät nousi suosta voittoon - "Olimme alussa aivan kusessa"

LIIGA | 21.2.2017 22:17
Sportin vahvat otteet löivät Oulun vierailijat pahasti köysiin, mutta Kärppien konkarihyökkääjien johdolla vierasjoukkue selätti Sportin luomat paineet, ja lukemat kääntyivät Kärpille jatkoajalla.

Raportti

SaiPa taisteli, mutta Tappara oli lopulta etevämpi voittomaalikilpailussa

LIIGA | 21.2.2017 22:12
Sarjataulukon ääripäät kohtasivat tiistaina Lappeenrannassa, mutta kaukalossa eroa ei juuri huomannut.

Kuvakooste

Kärpät voittoon maalintekopelissä - Pyörälä jatkoajan sankari

LIIGA | 21.2.2017 22:10
Sport pääsi viimein maalien makuun tasaisessa ottelussa, mutta Kärpät vei pidemmän korren jatkoajalla.

Raportti

Hakametsässä yksi mies ylitse muiden - "Tuurilla voidaan selvitä"

LIIGA | 21.2.2017 21:52
Hakametsässä taisteltiin elintärkeistä pisteistä pudotuspelien lähestyessä. Ilves vyöryi ottelun loppua kohden päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta ässävahti Andreas Bernard oli toista mieltä ja kolme pistettä matkasivat Poriin 0-1 lukemin.

Haastattelu

Videotarkistuskaan ei säikäyttänyt huippuillan pelannutta Bernardia

LIIGA | 21.2.2017 21:40
Ilves ja Ässät pelasivat tiistaina äärimmäisen tasaisen ja tiukan kamppailun Tampereella. Kotijoukkue painoi hurjana kohti porilaisten maalia, mutta Andreas Bernardin nollapelin turvin Ässät vei voiton.

Haastattelu

Hotakainen näytönpaikastaan: "Kun näytönpaikka tulee, pitää lyödä kaikki kentälle"

LIIGA | 21.2.2017 21:39
JYP sai tiistai-iltana vieraita Hämeenlinnasta, kun HPK tuli testaamaan jyväskyläläisjoukkueen vireen. Pirteästä alustaan huolimatta hämeenlinnalaiset eivät pysyneet hurrikaanipaitojen kyydissä ja pisteet jäivätkin Jyväskylään. Oman näytönpaikkansa sai Valtteri Hotakainen.

Raportti

Suomela sahasi HPK:n palasiksi jo avauserässä

LIIGA | 21.2.2017 21:19
JYP sai tiistai-illan asetelmien hakuun vieraakseen HPK:n. Hyvän alun jälkeen HPK ei pystynyt enää vastaamaan hurrikaaniryhmän peliin.

Raportti

Täydet pisteet Helsinkiin, neljättä kertaa ei menty jatkoille

LIIGA | 21.2.2017 21:17
Ottelu HIFK:n ja KooKoon välillä oli tasainen Helsingissä. Vieras nousi kahteen otteeseen tasoihin, mutta oma koira puri, kun Ryan O`Connor onnistui yllättämään entisen seuransa. Kauden kaikki aiemmat kamppailut olivat edenneet jatkoille. Tällä erää ratkaisu saatiin varsinaisella peliajalla.

Uutinen

Jukureiden Karalahden kausi paketissa

LIIGA | 21.2.2017 21:11
Jukureiden puolustaja Keni Karalahti huilaa loppukauden loukkaantumisen vuoksi.

Uutinen

JYPin hyökkääjiä sivuun – Hytöselle pelikielto, Kanninen sairastuvalle

LIIGA | 21.2.2017 13:54
JYPin hyökkääjä Henri Kanninen loukkaantui viime perjantaina pelatussa Ässät–JYP-ottelussa. Joukkueen kapteeni Juha-Pekka Hytöselle puolestaan tuomittiin yhden ottelun pelikielto.

Uutinen

Ässien Juha Kiilholmalle kolmen ottelun pelikielto

LIIGA | 21.2.2017 12:58
Juha Kiilholma kaatoi Ässät-JYP-ottelussa Henri Kannisen, joka loukkaantui tilanteessa.

Ennakko

Vahvistunut Kärpät haastaa toipuneen Sportin

LIIGA | 21.2.2017 12:19
Hyvässä vireessä ja kovilla pelaajilla vahvistunut Kärpät hakee revanssia tervehtyneestä Sportista. Edellisellä vierailulla oululaisilla jäi käteen 4-1-tappio, joten yritys kääntää pöydät tulee olemaan hanakka.

Ennakko

Pelokas HIFK isännöi vapautunutta KooKoota

LIIGA | 21.2.2017 9:00
HIFK saa tiistaina vieraita Kouvolasta, kun KooKoo saapuu vierailulle Helsingin jäähalliin. HIFK on ollut viime otteluissa vaikeuksissa, KooKoo on puolestaan noussut pudotuspelitaistoon. Ottelussa nähdään myös useamman pelaajan ensimmäinen esiintyminen vanhaa seuraansa vastaan.

Ennakko

Kummitustarinan jatko-osa tarjolla Hakametsässä − molempien ylivoimaa varjostaa peikko

LIIGA | 21.2.2017 9:00
Edellisessä ottelussaan vääryyttä kokenut Ilves saa vastaansa porilaisten jääkiekkoylpeyden, kun kuudetta sijaa metsästävä Ässät saapuu Hakametsään.

Ennakko

Koulupoikakarvaukset nurkkaan, nyt taistellaan pudotuspelien kotiedusta

LIIGA | 21.2.2017 9:00
Jyväskylän tiistai-illan panoksena on pudotuspelien kotietu, kun neljännen sijan JYP ja viidentenä majaileva HPK mittelevät keskenään. Illasta on helppo kaavailla vähämaalista.

Uutinen

Kankaanperä ja Hytönen kurinpitokäsittelyihin

LIIGA | 20.2.2017 15:42
Liiga ilmoitti lauantain kierrokselta kahden tapauksen odottavan kurinpitokäsittelyä. Käsittelyn kohteena ovat Sportin Markus Kankaanperä ja JYPin Juha-Pekka Hytönen.

Kuvakoosteet

  •