Kuvakooste

Hämeenlinnassa sekuntipeliä - Jukureille viime hetken pettymys

LIIGA | 19.1.2017 23:41
Hämeenlinnalaisten sitkeys palkittiin kolmella pisteellä, kun torstai-illan ottelussa vastaan asettui nousijajoukkue Mikkelistä. Vieraat johtivat ottelua kahteen eri otteeseen, mutta kotijoukkue ei luovuttanut. Ratkaisu nähtiin lopulta varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla.

Raportti

"Herätys KooKoo" - TPS jälleen KooKoota etevämpi

LIIGA | 19.1.2017 22:36
Turussa nähtiin pääosin yksipuolinen kiekkonäytelmä. KooKoo ei kyennyt vastaamaan TPS:n lataukseen ja jo ottelun avaushetket antoivat suunnan loppuillalle.

Uutinen

HPK:n tuoretta pakkivahvistusta aiotaan peluuttaa lauantaina

LIIGA | 19.1.2017 22:20
HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen paljasti suunnitelmansa Shane O'Brienin peluutuksesta.

Raportti

Tyly maalineduspelaaminen Ässien voiton avaimena - Pelicansin kiri ei riittänyt

LIIGA | 19.1.2017 22:14
Ässät oli tyly vieras Lahdessa vieden kolme pistettä mukanaan Poriin. Porilaisten vahvuus maalien edustoilla käänsi ottelun patapaitojan hyväksi.

Raportti

HPK:lle kolme pistettä viimeisen sekunnin maalilla: "Karu tapa hävitä"

LIIGA | 19.1.2017 22:02
HPK:n ja Jukurien välinen kohtaaminen ei jättänyt varmasti ketään kylmäksi. Jukurit meni ottelussa kaksi kertaa johtoon, mutta HPK tuli aina sitkeästi tasoihin, ja lopulta viimeisellä sekunnilla ohi.

Kuvakooste

KooKoo seurasi johtajaa

LIIGA | 19.1.2017 22:00
TPS otti vakuuttavan kotivoiton KooKoosta maalein 5–1. Kouvolalaisten rooli ottelussa oli lähinnä seurata mustapaitojen otteita, läheltä ja kaukaa. Kotijoukkueen hyvin sujuneen illan pilasi osaltaan KooKoon ottelun lopussa iskemä ainokainen. TPS-penkiltä kuului sadattelua, kun Aleksandar Georgijev menetti nollapelinsä.

Raportti

Kärpät vei Hakametsän puolustustaistelun – "Tämmöistä tämä SM-liiga on"

LIIGA | 19.1.2017 21:55
Hakametsän illassa ei maaleilla juhlittu. Tiukan taistelun jälkeen Kärpät kukisti Ilveksen luvuin 2–1 ja paranteli asemiaan sarjataulukossa. Ilves-luotsi Karri Kivi ei ota vielä paineita jatkopaikasta, vaikka pelit eivät ole viime aikoina sujuneet.

Haastattelu

Kärppien Albert tekee tuloaan: "He ovat joutuneet roikottamaan minua mukana"

LIIGA | 19.1.2017 21:39
Kärpät kairasi tärkeän kolmen pisteen voiton Ilveksestä Hakametsän torstai-illassa. Oululaisten ykköskentän laidassa viiletti yhdysvaltalainen John Albert, joka alkaa pikkuhiljaa lunastaa ulkomaalaisvahvistukseen suunnattuja odotuksia.

Timanttikuva

Haatajan kaataja

LIIGA | 19.1.2017 21:04
"Hyvä Allu!" kuului TPS-penkiltä sen jälkeen, kun Aleksandar Georgijev luisteli maaliltaan ja syöksyi pysäyttämään kiekon matkan maaliin. Rapatessa roiskuu. Yksi valkopaitainen Haataja kaatui siinä samassa.

Kolumni

Kamerat pois pyhimmästä − Jukurit näytti, miksi kuvaaminen ei kuulu pukukoppiin

LIIGA | 19.1.2017 14:52
Mikkelin Jukurien Facebook-livevideo keskiviikon KooKoo-vierasvoiton jälkeen oli taas yksi osoitus siitä, miksi kameroiden pääsyä joukkueiden pyhimpään pitäisi ainakin rajoittaa.

Ennakko

Taistelu pudotuspelipaikoista alkaa todenteolla - Kärpät matkaa Ilveksen luolaan

LIIGA | 19.1.2017 10:00
Ilveksen koko kauden ongelma on ollut kotipelit. Se on viimeksi voittanut kaksi kotipeliä peräkkäin lokakuussa. Kärpät ei taasen ole ollut hyvä vieraissa, vain viisi voittoa koko kaudella.

Ennakko

Lahdessa "kuuden pisteen peli" - nappaako Pelicans Ässiltä kauden avauspisteensä?

LIIGA | 19.1.2017 9:23
Liigassa kuudetta paikkaa miehittävä Pelicans ja pykälää alempana seitsemäntenä oleva Ässät kohtaavat torstaina Lahdessa "kuuden pisteen pelissä". Kamppailu on joukkueille kauden kolmas keskinäinen, voitot ovat padan hyväksi 2-0.

Ennakko

Hämeenlinnassa odotetaan kuumeisesti NHL-puolustajan debyyttiä Jukureita vastaan

LIIGA | 19.1.2017 9:00
Torstain Liiga-kierroksella Hämeenlinnassa riittää panosta. Tiukan otteluviikon keskellä huomio kohdistuu entisen NHL-puolustajan luvattuun debyyttiin oranssipaidassa.

Ennakko

KooKoo hakee kauden ensimmäistä voittoaan TPS:stä - Éric Perrin palaa kaukaloon

LIIGA | 19.1.2017 9:00
KooKoo saa tehdä täyden päivätyön voittaakseen sarjassa kolmantena olevan ja pidempään levänneen TPS:n. TPS:n voiton todennäköisyyttä kasvattaa Éric Perrinin tervehtyminen. KooKoolla sen sijaan on loukkaantumishuolia.

Raportti

Vehviläisen debyytti Sport-paidassa katkaisi tappiokierteen

LIIGA | 18.1.2017 22:49
Sportin hyvä peli-ilme Tapparaa vastaan sai jatkoa Nordenskiöldinkadulla, kun vaasalaiset ryöstivät IFK:lta pisteet Vehviläisen ja Honkaheimon johdolla lukemin 1-3.

Raportti

Tappara nappasi selvän voiton HPK:sta illan kärkiottelussa

LIIGA | 18.1.2017 22:36
Tappara ja HPK väänsivät keskiviikkona tasaisen ottelun Hakametsässä. Avainrooliin nousivat Tapparan puolustajat ja pörssihait, jotka kunnostautuivat maalinteossa.

Kuvakooste

Sport kampesi HIFK:n kumoon - Vehviläinen ja Honkaheimo illan hahmoina

LIIGA | 18.1.2017 22:34
Vaasan Sport kävi Helsingin jäähallissa ottamassa kauden ensimmäisen voittonsa HIFK:sta lukemin 3-1. Voiton takeena olivat Sport-debyyttinsä tehnyt Veini Vehviläinen 21 torjunnalla sekä kauden ja Sport-uransa avausmaalin iskenyt Otto Honkaheimo tehoilla 1+1.

Seuraava kierros