Kolumni

Väsynyt ja hidas JYP heräsi kuolleista

LIIGA | 28.3.2017 17:14
JYPin ja HPK:n välinen puolivälieräsarja on ollut tasaista kamppailukiekkoa. Juuri, kun on näyttänyt siltä, että toinen joukkue on onnistunut saamaan homman hallintaan, on heiluri palannut ääriasennosta takaisin.

Haastattelu

HIFK-torjuja Lankinen: ”Tämä on niitä hetkiä miksi tätä lajia pelataan”

LIIGA | 28.3.2017 9:00
Kevin Lankinen oli yksi voiton takuumiehistä Helsingissä maanantaina. Ottelu ratkesi toisessa jatkoerässä Corey Elkinsin osumalla.

Kolumni

Annan luvan, lähettäkää minulle hamekangasta

LIIGA | 28.3.2017 9:00
Rakastan jääkiekkoa ja pidän fyysisestä pelistä. Sen sijaan en ole yhtä rakastunut lajiin pesiytyneeseen väkivallan ihannointiin.

Kuvakooste

JYP toisti HPK:n tempun - ryöstö vieraista ja sarja tasoihin

LIIGA | 28.3.2017 8:00
JYP palasi takaisin voittojen tielle, kun se tasoitti puolivälieräsarjan HPK:ta vastaan. Kovavauhtisessa kiekkopelissä nähtiin neljän maalin lisäksi rehtiä kamppailupelaamista ja fyysisiä otteita. Lopulta tulostaululla nähtiin lukemat 1-3.

Haastattelu

HIFK:n Joonas Rask: ”Pitää keksiä keino voittaa Turussa”

LIIGA | 28.3.2017 0:18
Maaliskuun viimeinen maanantai huipentui HIFK:n voittoon TPS:tä. Helsinkiläiset tasoittivat ottelusarjan lopputuloksella 3-2. Illan upeimmasta osumasta vastasi Joonas Rask.

Kuvakooste

KalPa nappasi kolmannen voiton värikkäässä ottelussa

LIIGA | 28.3.2017 0:14
Lahdessa pelattiin värikäs ottelu, jossa sattui ja tapahtui. Ottelu alkoi tasaisesti, mutta se ratkesi käytännössä jo heti toisen erän aluksi tilanteeseen. Tuomarit hylkäsivät ensiksi selvältä näyttäneen Pelicansin Juha Leimun tekemän maalin KalPa-valmentaja Pekka Virran haastosta. Pelicans ei toipunut koskaan tästä ja vierailijat kuittasivat kolmannen kiinnityksen semifinaalipaikkaan selvin numeroin 2-5.

Haastattelu

HIFK-hyökkääjä Elkins: "Hereillä pitää olla"

LIIGA | 27.3.2017 23:53
Maanantai-iltana HIFK onnistui selättämään TPS:n kotonaan ja tasoittamaan pudotuspelisarjan voitoiksi 2-2. Illan sankari oli voittomaalin ajassa 92.12 iskenyt jenkkihyökkääjä Corey Elkins. Mies teki ottelussa kaksi maalia.

Kuvakooste

Tapparan tähdet löivät ottelusarjan tasoihin

LIIGA | 27.3.2017 23:09
Hakametsässä Tappara tasoitti selvällä 4-0-voitolla ottelusarjan Ilvestä vastaan lukemiin 2-2. Illan ratkaisijoiksi nousivat ensimmäistä kertaa tässä sarjassa kirvesrintojen ykköstähdet Veli-Matti Savinaisen ja Jani Lajusen johdolla.

Haastattelu

Pelicans jäi KalPan hyvin liikkuneisiin jalkoihin - "Se on meidän iso vahvuus"

LIIGA | 27.3.2017 22:12
KalPan pelaajien kesken laajasti jakautuneet onnistumiset tehojen saralla sekä pelillisesti vahva, luisteluvoittoinen ottelu toivat joukkueelle jo kolmannen kiinnityksen Liigan välieräpaikkaan Lahdessa. Maanantain koitoksen toisessa erässä kääntänyt kuopiolaislauma on enää voiton päässä välieristä.

Haastattelu

HPK:n Juha Koivisto: "Ryöstö mielessä seuraavaankin kohtaamiseen"

LIIGA | 27.3.2017 21:58
JYP otti kotiedun takaisin voittamalla HPK:n Hämeenlinnassa 3−1. HPK taisteli tasoitusosumasta viimeiselle minuutille saakka, kunnes JYP lopetti pyristelyn laittamalla kiekon tyhjään maaliin.

Raportti

KalPa ei antanut armoa Pelicansin lipsahdukselle

LIIGA | 27.3.2017 21:50
Pelicansin ja KalPan neljäs puolivälieräottelu oli vaihtelevaa kiekkoilua. Kumpikin hallitsi peliä välillä ja ylivoimilla nähtiin komeita maaleja. Isännät tuhrasivat pelin vieraille hylätyn maalin ja sen myötä kirvonneen otteen myötä ja KalPa kuittasi voiton lukemin 2-5 (0-1, 1-3, 1-1).

Haastattelu

Tekikö Löfman sittenkin kaksi maalia? "Voi olla, että housuista meni"

LIIGA | 27.3.2017 21:49
Anssi Löfman herätti JYPin toisessa erässä runnomallaan avausosumalla. Hyökkääjällä oli näppinsä, tai pikemminkin housunsa, pelissä myös voittomaalissa, joka merkittiin lopulta Michel Miklíkille.

Haastattelu

Videohaastattelu: Jasu joutui jälleen paikkaamaan Savinaista − analysoi maalikuninkaan osumaa lähes oikein

LIIGA | 27.3.2017 21:45
Tappara voitti Ilveksen puolivälieräsarjan neljännen ottelun selvin luvuin. Veli-Matti Savinainen onnistui avaamaan maalitilinsä illan ottelussa, mutta haastatteluun mies ei taaskaan saapunut. Savinaisen roolin hoiti jälleen mallikkaasti Juhani Jasu. Kirvesrintojen keskushyökkääjä kertoi myös Savinaisen tekemästä maalista − melko hyvin.

Haastattelu

Vittasmäki tarmokkaana tappionkin jälkeen: "Hihasta löytyy vielä jotain"

LIIGA | 27.3.2017 21:44
Ilveksen Veli-Matti Vittasmäki oli 0−4-tappioon päättyneen Ilves-Tappara ottelun jälkeen mietteliäs, mutta jatkon suhteen luottavaisin mielin.

Raportti

Tappara sai koneensa käyntiin ja tasoitti puolivälieräsarjan voitot

LIIGA | 27.3.2017 21:43
Tapparan tahmeasti käynnistynyt pudotuspelikevät lähti toden teolla lentoon, kun tähtipelaajien onnistumiset siivittivät joukkueen selvään voittoon paikallisvastustaja Ilveksestä.

Haastattelu

JYP tasoitti ottelusarjan: ”Maalin hinta oli todella halpa"

LIIGA | 27.3.2017 21:36
HPK pelasi pirteästi, mutta JYP hyödynsi paikkansa tehokkaammin. HPK-käskijää jäi harmittamaan voittomaaliksi jäänyt osuma, jossa kotijoukkueen pakka sekosi hetkellisesti.