x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Pyrimme selvittämään tarkemmin millaisia lukijamme ovat. Olemme erittäin kiitollisia kaikille kyselyyn vastanneille, sillä vastausten avulla pystymme kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi.

Kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan Jatkoajan tuotepalkintoja, ottelulippuja ja muita konserttilippuja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Haastattelu

Janne Lahti HPK:n tilanteesta – ”Kannattajien luottamus pitää ansaita”

LIIGA | 28.9.2016 16:03
Ottelu Lukkoa vastaan oli HPK:lle kauden ensimmäinen mistä ei herunut joukkueelle pisteitä. Janne Lahti kommentoi ottelun kulkua ja muisteli samalla uransa alkua HPK:n väreissä.

Ennakko

Tehokas ylivoima vastaan heikko alivoima

LIIGA | 28.9.2016 12:35
Sarjataulukon 11. sijalla oleva Ilves saa vieraaksi viime kauden piristysruiske KooKoon, joka majailee liigan sijalla 13. Molempien joukkueiden pelit ovat sujuneet kaksijakoisesti. Ilves on pelannut tasaisesti vuorotellen voitto-tappio-linjalla ja KooKoo puolestaan voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi peräkkäin. Samalla kaavalla molemmille pitäisi tulla ottelusta voitto.

Ennakko

Itä-Suomen ja Hämeen kautta kotiin - Pelicans metsästää ensimmäistä vierasvoittoa

LIIGA | 28.9.2016 9:00
Rauman Lukko pelaa kolmen ottelun vierasputken jälkeen vaihteeksi kotona. Vastustaja löytyy Lahdesta ja tottelee nimeä Pelicans.

Artikkeli

Kuivan kauden päätös ei muuttanut Bertrandia kokonaan

LIIGA | 28.9.2016 8:35
Charles Bertrand on kiistatta Ässien tärkeimpiä pelaajia, itse asiassa hän on kauden 2016-2017 patanipun kalleimpia palasia. Tehot kentällä antoivat odottaa itseään, mutta yrityksen puutteesta ei ranskalaista voida syyttää.

Haastattelu

Virta nauttii saamastaan mahdollisuudesta: "Siinä on hieno pelata"

LIIGA | 28.9.2016 8:00
TPS-hyökkääjä Patrik Virta oli hyvällä mielellä voittoisan JYP-ottelun jälkeen. Turkulaiset voittivat ottelun 3−2 jatkoajalla ja ratkaisumaalin iski Dave Spinan syötöstä juuri Virta.

Kuvakooste

Lukko juhli kauden avausvoittoaan HPK:n kustannuksella

LIIGA | 27.9.2016 23:22
Lukko saapui Hämeenlinnan tiistai-iltaan kauden avausvoitto mielessään. Maalihanojen avautuessa joukkuetta ei pidätellyt edes nuori maalivahtilupaus Emil Larmi.

Raportti

Savinainen kuritti onnetonta kärppälaumaa - Tappara murskavoittoon arkkivihollisestaan

LIIGA | 27.9.2016 23:10
Kärpät saapui Tampereelle fyysisesti, muttei henkisesti. Viime keväiden taisteluparin kohtaamisesta tuli oululaisten kannalta täysi pannukakku, kun Tappara siirtyi sarjakärkeen 5−1-voitollaan. Illan maestro oli Liigan pistepörssin johtopaikan ottanut Veli-Matti Savinainen.

Haastattelu

Vetoharhautuksen avulla knalli päähän

LIIGA | 27.9.2016 23:05
Tapparan hyökkääjä Veli-Matti Savinainen oli yksi kirvesrintojen näkyvimpiä hahmoja tiistaisessa Kärpät-voitossa. Hän iski kolme maalia ja sai illan päätteeksi faniryhmältä vielä knallin hattutemppunsa kunniaksi päähänsä keikkumaan.

Haastattelu

Henrik Koivisto: "Onhan se aina vähän erilainen tilanne"

LIIGA | 27.9.2016 22:53
Henrik Koivisto oli ratkaisijan roolissa Porissa tiistai-iltana. Kun Liiga-nousija Jukurit otti ensimmäisestä Porin vierailustaan täyden pistepotin, nakutti Koivisto tehot 1+1.

Kuvakooste

Rynnäksen vararäpylä ja Savinaisen silinteri

LIIGA | 27.9.2016 22:50
Hakametsässä Kirvesrinnat karkasivat nopeasti 2-0-johtoon Jussi Rynnäksen ja Kärppäpuolustuksen avustuksella. Illan ykköstähdeksi nousi ottelussa kolme osumaa iskenyt Veli-Matti Savinainen. Lopputulos Tampereella 5-1.

Raportti

TPS:n tulikuuma kakkosketju poltteli JYPin näppejä - "Tyttärenikin olisi onnistunut"

LIIGA | 27.9.2016 22:33
TPS:n kakkosketju oli loistovireessä, kun turkulaiset kaatoivat JYPin jatkoajalla 3−2. Dave Spina teki kolme pistettä ja kävi ottelun läpi omasta näkökulmastaan.

Kuvakooste

Ämpärit Kuopioon, pisteet Helsinkiin - Thomas Nykopp ratkaisijana

LIIGA | 27.9.2016 22:29
Ennen ottelua savolaisille jaetut kauniin punaiset ämpärit jäivät vierailijoiden ainoiksi kotiin viemisiksi. Kotijoukkue HIFK iski ottelun ensin tasoihin alle kolme minuuttia ennen täyttä aikaa ja 2-1-voittomaalin 2,4 sekuntia ennen loppusummeria ohjasi taidokkaasti Thomas Nykopp.

Kuvakooste

Virta vei, Spina toi, Perrin dominoi

LIIGA | 27.9.2016 22:18
TPS voitti JYPin jatkoalla maalein 3-2. Ottelun ratkaisivat Patrik Virta ja Dave Spina. Myös Eric Perrin pelasi väkevästi läpi ottelun.

Raportti

Lukolle seurahistorian 1000. voitto kahden maalivahdin nöyryytyksellä

LIIGA | 27.9.2016 22:12
Ensimmäiset neljä otteluaan ilman voittoa tahkonnut Rauman Lukko sai ketsuppipullon auki Hämeenlinnassa. HPK:n yllätyssankarina avausotteluissa pelannut Emil Larmi joutui vaihtoon kesken ottelun. Myös Nathan Lawson kerkesi hörpätä helpon kudin taakseen.

Raportti

HIFK voittoon viimeisten sekuntien ihmeellä

LIIGA | 27.9.2016 22:01
HIFK otti mittaa KalPasta vähämaalisessa kamppailussa kotonaan. Ottelun sankariksi nousi kotijoukkueen Tomas Nykopp, joka ohjasi voittomaalin sisään peliä ollessa jäljellä reilut kaksi sekuntia.

Haastattelu

Sami Rajaniemi: "Pohjalla käytiin, mutta sieltä kuitenkin noustiin"

LIIGA | 27.9.2016 21:44
Jukureiden kauden ensimmäinen vieraspeli, heti maukas voitto Porin Ässistä ja maalivahti Sami Rajaniemen oli syytäkin hymyillä. Värikkään viime kauden jälkeen nuori maalivahti on löytänyt uuden kotinsa Mikkelistä.

Raportti

Koivistot hiljensivät Isonmäen − Kauppinen rikkoi rajapyykin

LIIGA | 27.9.2016 21:34
Isomäen tiistai-illassa nähtiin intensiivinen kamppailu, kun Jukurit haastoi liigahistorian ensimmäisessä vierasottelussaan Porin Ässät. Pelit alkoivatkin hyvin mikkeliläisten osalta, kun joukkue haki 3-2-voiton.

Uutinen

Liigakauden ensimmäinen pelikielto langetettiin Flinckille

LIIGA | 27.9.2016 16:30
Ilves-hyökkääjä sai kolmen pelin pannan KalPa-ottelun loppuhetkien tapahtumista.

Kuvakoosteet