Uutinen

Mikkola palaa St. Louisista Tapparan vahvuuteen

LIIGA | 25.9.2017 1:49
Puolustaja Niko Mikkola palaa St. Louis Bluesin harjoitusleiriltä Suomeen ja pelaa tällä kaudella Tapparassa.

Kuvakooste

Ritari-areenan sauna ja kolme suihkua

LIIGA | 24.9.2017 8:00
Lauantai-iltana pelattiin koko kierroksen kiinnostavin ja tunteita herättävin kiekkopeli, kun vastakkain asettuivat HPK ja Kärpät. Ottelusta ei tapahtumia puuttunut, sillä kolmelle pelaajalle annettiin suihkukomento. Maaleja tehtiin yhteensä neljä, joista kotijoukkue vastasi kolmesta.

Raportti

HIFK:n ahdinko syvenee: "Ollaan aika ohuella langalla tällä hetkellä"

LIIGA | 23.9.2017 23:40
Kautensa alavireisesti aloittanut HIFK saapui Lappeenrantaan kurssin korjaaminen mielessään. Punapaitaiset vieraat hallitsivat Kisapuistossa kaukalotapahtumia, mutta keltapaidat kirivät päätöserässä tasoihin ja lopulta jatkoaikavoittoon.

Haastattelu

Jukurikapteeni Roine tyytyväisenä joukkueen suorituksiin: "Olihan tämä iso viikko"

LIIGA | 23.9.2017 22:28
Jukurit kärsi lauantai-illan taistossaan tiukan 3-2-tappion voittolaukauksilla Ilvekselle. Viikkoon pisteettömänä lähtenyt mikkeliläisjoukkue keräsi kuitenkin viikon kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä ja siihen oli tyytyväinen myös joukkueen kapteeni Miika Roine.

Raportti

Tappara kukisti Sportin jatkoajalla - "Joukkue näytti luonteensa"

LIIGA | 23.9.2017 21:07
Sport oli kiinni ottelun voitossa vielä minutti ennen loppua, mutta voittomahdollisuudet kaatuivat jäähyihin.

Raportti

Häntäpään hekumaa - Karri Kivi: "En osaa tästä pelistä sanoa mitään fiksua"

LIIGA | 23.9.2017 20:28
Mikkelin lauantai-illassa käytiin häntäpään kamppailu, kun vaisusti kauden aloittanut Jukurit sai vieraakseen sarjajumbojoukkue Ilveksen. Ottelu oli alusta alkaen todella tasainen, ja lopulta edettiinkin aina voittomaalikilpailuun asti. Lopulta tamperelaiset korjasivat tärkeät kaksi pistettä nimiinsä luvuin 3-2. Voittomaalikilpailun ratkaisijamiehenä toimi Teemu Rautiainen.

Raportti

Nyströmin vahva avauserä toi TPS:lle voiton kärkiottelussa

LIIGA | 23.9.2017 20:03
Liigan ykkönen ja kakkonen olivat vastakkain Jyväskylässä. Ottelun voiton nappasi vierailija TPS, jonka hankkima kolmen maalin kaula riitti JYPin kahdesta kavennusosumasta huolimatta.

Raportti

Laitataklaus, hanskojen tiputus ja ulosajoja − HPK rypisti rajut pisteet Kärpiltä

LIIGA | 23.9.2017 19:45
Lauantai-illassa kohdanneet HPK ja Kärpät pelasivat vauhdikkaan ja rajuja tilanteita sisältäneen ottelun. Voittajaksi selviytyi HPK, ja ottelusta pihalle lensi illan aikana yhteensä kolme pelaajaa.

Raportti

Ässien vahva kotiputki sai jatkoa

LIIGA | 23.9.2017 19:35
Ässät otti sinnikkään taisteluvoiton KalPasta. Ottelu alkoi poikkeuksellisesti jo klo 15, joten eilen pelanneet joukkueet saivat varsin lyhyen palautumisajan.

Uutinen

SS: KalPan tehohyökkääjä ei ole KalPan kokoonpanossa − syynä hyllytys

LIIGA | 23.9.2017 14:13
KalPa on jättänyt kultakypäränsä Alex Lavoie'n kokoonpanonsa ulkopuolelle ottelussa Ässiä vastaan.

Ennakko

Mikkelissä karkotetaan jumbopeikkoja

LIIGA | 23.9.2017 10:44
Mikkelissä nähdään lauantaina kahden Liigan häntäpään joukkueen taistelu, kun Jukurit ja Ilves iskevät yhteen. Ilves otti edellisessä ottelussaan kauden avausvoittonsa niin ikään vaikeuksissa olevasta HIFK:sta. Jukurit on sen sijaan kärsinyt otteluiden sisällä mustista hetkistä.

Kuvakooste

Sport ei antanut armoa Ässille Vaasan illassa

LIIGA | 23.9.2017 9:30
Sport ja Ässät kohtasivat Vaasan perjantai-illassa. Ottelu oli pitkään maalittomana, kunnes ketsuppipullo aukesi. Sport otti lopulta voiton kotiyleisönsä edessä numeroin 4-2.

Ennakko

Kärpät ja HPK kulkevat kovaa, mutta oululaisten löpö saattaa olla lopussa

LIIGA | 23.9.2017 9:00
HPK ja Kärpät kohtaavat toisensa jo kolmatta kertaa kuluvalla kaudella. Maalivahdit ovat molemmilla joukkueella kovassa iskussa, ja molemmat joukkueet pelaavat alusta loppuun kaasu pohjassa. Kärppien toipuminen perjantain ottelusta ratkaisee illan voittajan.

Ennakko

Kunhan nyt päähän ei osuisi ketään

LIIGA | 23.9.2017 8:06
Lukolle hävinnyt KalPa kohtaa Sportille taipuneen Ässät. Kuten runkosarjassa usein käy, molemmat joukkueet saavat nopealla tahdilla mahdollisuuden onnistuneeseen suunnanmuutokseen.

Artikkeli

JYPin ja TPS:n ottelusta luvassa maalijuhlat

LIIGA | 23.9.2017 8:00
Lauantain Liiga-kierros tarjoaa hyviä kertoimia kahdelle vierasjoukkueelle. Sarjan kärkikamppailuun puolestaan tarjoillaan maistuvaa kerrointa maalimäärien osalta.

Kuvakoosteet

LIIGA | 24.9.2017 8:00
  •