Ketäs tänään lyötäisiin?

MESTIS / Ennakko
Ensimmäisessä ottelussa keskusteltiin henkeviä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Revanssiviikonlopun toinen ottelu Kajaanin Hokin ja Vaasan Sportin välillä pelataan Hokin kotijäällä. Ensimmäinen ottelu Vaasassa oli vauhdikas ja fyysinen, ja ajatuksia vaihdettiin välillä myös lentopallomailoin, joten lauantaina nähtäneen myös henkeviä keskusteluja.

Revanssiviikonloppuna henkinen puoli ratkaisee paljon. Ensimmäisen ottelun voittajalle toinen ottelu ei tällaisessa tilanteessa ole koskaan helppo. Hokki on kauden aikana hävinnyt ainoastaan kahdesti varsinaisella peliajalla kotonaan, joten Sportilla on työtä tehtäväksi, mikäli mielii ottaa Hokilta toisetkin kolme pistettä.

Kauden aiemmissa kohtaamisissa vaasalaiset ovat niskan päällä. Sport on voittanut kauden aiemmista keskinäisitä neljä ja Hokki ainoastaan yhden. Hokin ainoa voitto tuli nimenomaan kajaanilaisten kotijäällä.

Ensimmäisessä ottelussa oli vauhtia ja fyysisyyttä. Ottelu oli viihdyttävää kiekkoa, eikä tämäkään ottelu tee tähän kaavaan poikkeusta. Välillä ajatuksia vaihdettiin sanoin välillä lentopallomailoin, joten fyysisyyttä nähtäneen myös tänä iltana.

Vaasalaiset nappasivat ensimmäisestä ottelusta voiton hyvällä kokonaisvaltaisella pelaamisella. Molempien joukkueiden veräjänvartijat olivat hyvässä vireessä, joten maalivahtiosastolla tuskin tulee muutoksia tämän illan otteluun. Sport-luotsi Pasi Räsänen kuitenkin mainitsi eilisen ottelun jälkeen muutaman muuttujan ajatellen tämän päivän ottelua.

− Huomenna pelaavat ainakin Halava (Mika) ja Nässlin (Markus), kertoi Räsänen.

Hokki-luotsi Petri Mattila puolestaan sanoi, ettei muutoksia kokoonpanoon todenäköisesti tule. Sen sijaan hän esitti hartaan toiveen tuomariosastolle.

− Tänään tuomarit vihelsivät hyvin. Toivottavasti viheltävät myös huomenna Kajaanissa, toivoi Mattila.

Tämän illan otteluun kajaanilaiset lähtevät revanssihengessä. Ottelu on taatusti yhtä vauhdikas ja fyysinen kuin eilinenkin kohtaaminen. Vaasalaisilla on työ tehtäväkseen, mikäli mielivät napata täyden pistepotin hyvältä kotijoukkueelta.

Seuraa Heitä

Clemens Unterweger #7 |

Puolustaja

Hyvin liikkuva, nuori itävaltalaispuolustaja on noussut kauden edetessä Hokin ehkä tärkeimmäksi puolustajaksi.

Mika Halava #91 |

Laitahyökkääjä

Palaa tänään Sportin kokoonpanoon. Vaikuttaako tuoreet jalat positiivisesti pelaamiseen?

» Lähetä palautetta toimitukselle