Ruotsi vahvistuu merkittävästi - Sabres päästää Nylanderin kisoihin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Alexander Nylander edustaa jälleen Ruotsia nuorten MM-kisoissa
Nuorten MM-kisojen suosikeihin lukeutuva Ruotsi vahvistuu, kun viime kisojen tehokkain ruotsalainen Alexander Nylander on mukana myös tänä vuonna.

Nylander, vuoden 2016 ykköskierroksen varaus, oli vuosi sitten nuorten MM-kisoissa johtava pelaaja ja teki seitsemässä ottelussa hurjat 12 (5+7) tehopistettä.

Tämä kausi on sujunut vaatimattomammin. Syksyinen loukkaantumisen jälkeen Nylander on ehtinyt pelata 14 ottelua AHL:n puolella. Tehot 2+4 ja tehotilastolukema -8 eivät suoranaisesti mairittele.

NHL-seura Buffalo Sabres toivoo saavansa nuorten MM-kisoista piristysruiskeen taitavan ruotsalaishyökkääjänsä kaudelle.

- Nuorten MM-kisat ovat arvokas ja haastava tapahtuma, jota isännöimme innolla täällä Buffalossa. Tämä mahdollisuus tarjoaa tärkeän askeleen "Alexin" kehitykselle, perustelee Sabresin GM Jason Botterill ratkaisua.

Nylander on tärkeä vahvistus Ruotsille, mutta kisoihin valmistautuminen on sujunut muutenkin myönteisissä merkeissä. Ensimmäisessä kisoja edeltävässä harjoitusottelussaan Tre Kronor löi Tanskan peräti 13-1. Ennen kisojen alkua Ruotsi kohtaa vielä USA:n perjantain ja lauantain välisenä yönä.

» Lähetä palautetta toimitukselle