Tappara luottaa Kouvolan illassa avausosan kokoonpanoon – muillakin joukkueilla vain pieniä muutoksia

LIIGA / Uutinen
Tappara on illan ainoa joukkue, joka ei tee muutoksia kokoonpanoonsa.
Kuva © Jarno Hietanen
Kouvolassa, Porissa ja Helsingissä pelataan sarjojen toisia kohtaamisia. Lahdessa Pelicans ja KalPa mittelevät kolmatta kertaa puolivälierissä. Kahdeksasta joukkueesta ainoastaan Tappara jatkaa samoilla ketjukoostumuksilla.

Liigan puolivälierät jatkuvat tänä iltana jokaisella paikkakunnalla. Lahdessa Pelicans ja KalPa kohtaavat sarjan kolmannessa ottelussa, kun vastaavasti muissa sarjoissa mitellään toisia osaotteluita.

Ässät isännöi Ilvestä tehden kokoonpanoon vain yhden muutoksen Feetu Knihtin tullessa Verneri Karnarannan tilalle nelosketjuun. Ilveksen Dominik Mašín nousee Filip Westerlundin tilalle kolmanteen puolustajapariin Jyrki Jokipakan pariksi ja Greg Moro tulee seitsemänneksi puolustajaksi.

Lukon kokoonpanosta on poissa pelikiellon takia Samuli Piipponen ja Shaun Heshka nousee kakkospariin Piipposen tilalle. Gabriel Fontaine palaa sairastuvalta  kolmosen keskelle ja Henri Ikonen ottaa nelosen laidasta Kim Niemisen paikan. HIFK:lla Eddie Larsson palaa kaukaloon Otso Rantakarin pakkipariksi ja Einari Luhanka tippuu seitsemänneksi puolustajaksi. 

KooKoolla Teemu Rautiainen, Axel Ottosson, Kasper Ojantakanen ja Joose Antonen vaihtavat paikkoja keskenään kärkiketjuissa. Ojantakanen ja Antonen nousevat ykkösketjuun ja Ottosson sekä Rautiainen tippuvat kakkosketjuun. Muita muutoksia Olli Salon luotsaamassa ryhmässä ei nähdä. Tapparan perjantaina pelannut ryhmä pysyy ennallaan.

KalPalla Jaakko Lantta palaa kokoonpanoon nelosen keskelle, Benjamin Korhonen siirtyy keskeltä laitaan ja Andreas Okany putoaa kokoonpanosta. Otto Kivenmäki on poissa lahtelaisten riveistä ja hänen tilalleen ykkösketjuun tulee Lenni KillinenAnton Mylläri on vastaavasti pelikiellon takia pois vielä tämän ja seuraavan ottelun. 

» Lähetä palautetta toimitukselle