Tšekki julkaisi MM-joukkueensa – Jukurien Michal Kovařčík mukana

MAAJOUKKUE / Uutinen
Michal Kovařčík on nimetty Tšekin MM-joukkueeseen.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Tšekin joukkue MM-kotikisoihin on nimetty. Nimilistalla on joitain NHL-pelaajia, mutta aivan kirkkaimmat tähdet puuttuvat. Mukana on myös Jukureista tuttu Michal Kovařčík.

Tšekki saa maalivahtiosastolleen kolme NHL-nimeä, kun aiemmin Ilveksessäkin pelannut Anaheim Ducksin Lukáš Dostál taistelee peliajasta Chicago Blackhawksin Petr Mrázekin ja Arizona Coyotesin Karel Vejmelkan kanssa. Puolustuksen NHL-nimet ovat Ducksin Radko Gudas ja San Jose Sharksin Jan Rutta.

New Jersey Devilsin Ondřej Palát, Ottawa Senatorsin Dominik Kubalík ja Toronto Maple Leafsin David Kämpf ovat hyökkäyksen NHL-avut. Mukana on myös Liiga-väriä, kun Jukurien Michal Kovařčík valittiin joukkueeseen. Kansainvälistä kokemusta tuo jo 11. MM-turnauksensa pelaava Roman Červenka.

Tšekki on kotikisoissaan Prahassa pelattavassa A-lohkossa. Se kohtaa avausottelussaan Suomen perjantaina 10. toukokuuta.

Tšekin julkaisemassa pelaajalistassa on 3 maalivahtia ja 23 kenttäpelaajaa, joten yksi nyt nimetty kenttäpelaaja jää lopullisen joukkueen ulkopuolelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle