Canucks-puolustaja Travis Hamonic toistaiseksi sivuun seuran toiminnasta − taustalla henkilökohtaiset syyt

NHL / Uutinen
Henkilökohtaiset syyt pitävät Travis Hamonicin toistaiseksi sivussa Vancouver Canucksin toiminnasta.
Kuva © Getty Images
Vancouver Canucks ilmoitti maanantaina puolustaja Travis Hamonicin jättäytyneen pois seuran toiminnasta toistaiseksi henkilökohtaisten syiden takia.

Vancouver Canucks ilmoitti maanantaina puolustaja Travis Hamonicin olevan toistaiseksi sivussa seuran toiminnasta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Heinäkuussa kaksivuotisen ja kuuden miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen Canucksin kanssa tehnyt Hamonic ei osallistunut seuran harjoitusleirille syksyllä.

Hän ei ole myöskään ilmoittautunut Canucksin AHL-farmiseura Abbotsfordin kokoonpanoon, jonne hänet lähetettiin sen jälkeen, kun puolustaja oli läpäissyt siirtolistan. GM Jim Benning kertoi syyskuun lopussa Vancouver Province -lehden haastattelussa Hamonicin olevan poissa henkilökohtaisten syiden vuoksi.

− Hänellä on henkilökohtaisia asioita ja mielestäni kaikkien pitäisi vain antaa asian olla. Jättäkää hänet rauhaan ja antakaa hänen selvittää asiansa. Pidän koko ajan yhteyttä hänen agenttiinsa, hänellä on päätöksiä tehtävänään. Palaamme asiaan sitten, kun saan häneltä jotain uutisia, Benning totesi.

31-vuotias Hamonic pelasi viime kaudella Canucksin paidassa 38 ottelua ja teki niissä 10 tehopistettä. Hamonicilla on tilillään 675 NHL-ottelua Canucksin, Calgary Flamesin ja New York Islandersin paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle