Henkilökohtainen tehottomuus turhauttaa Kyle Platzeria: "He ovat kärsivällisiä minun suhteeni"

LIIGA / Haastattelu
Platzer ei ole vielä saanut tehoja rullaamaan.
Kuva © Juuso Koro
Tapparan alkukausi on ollut kaksijakoinen. Samaa voisi sanoa kanadalaishyökkääjä Kyle Platzerista. Pistepussi ei kartu, mutta hän tekee asoita oikein pelillisesti.

Tappara saalisti kotijäällään 3−0-voiton Sportista Anton LevtchinPatrik Virran ja Joona Luodon osumilla. Kyle Platzer summasi keskiviikon antia tuoreeltaan.

− Pelaamme kyllä ihan hyvin, mutta emme ole vain löytäneet tapoja voittaa. Meillä on joukkueessamme ei vain yksi, vaan kaksi hyvää maalivahtiakin.

Liigaa kahdella edellisellä kaudella KooKoossa pelannut Platzer saapui yhteen suomalaisen jääkiekon suurseuroista täksi kaudeksi.

− Täällä tehdään hommat tosi ammattimaisesti. Meillä on ollut paljon hyviä keskusteluita ja joukkueen tapaamisia.

Molemmilla kouvolalaisjoukkueessa vietettyjen kausien saldona oli yli 30 pisteen runkosarjat. Tällä kaudella Tapparassa 15:ssä ottelussa on tullut tehot 1+3=4.

− En ole vielä saanut niin paljon pisteitä kuin mihin olen tottunut ja se hieman turhauttaa minua. Saan kuitenkin valmennukselta luottoa ja he ovat kärsivällisiä minun suhteeni. Olen mielestäni tehnyt muita asioita kentällä hyvin − kuten esimerkiksi puolustuspelaamista.

Keskushyökkääjällä on oma roolinsa Tapparan ylivoimassa. Erikoistilanteet ovat sujuneet vaihtelevalla menesttyksellä, mutta Sport-otteluun tehdyt muutokset koostumuksiin näyttivät tuoneen piristystä. Kirvesrinnat ovat saamassa lähiaikoina kaivatun vahvistuksen, kun loukkaantumisesta kärsinyt Otso Rantakari kuntoutuu peleihin.

− Rantakari tuo varmasti pelaamiseemme lisää hyökkäysvoimaa. En ole nähnyt hänen pelaavan kertaakaan, mutta uskon hänen kykyihinsä. Meillä on myös ollut kokoonpanossamme vain yksi oikealta laukova puolustaja, joten hän tuo sillekin saralle vaihtoehdon, Platzer pohdiskeli.

» Lähetä palautetta toimitukselle