Keskustelupalsta on tällä hetkellä alhaalla, ongelmaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut käyttökatkosta!

Hanskaajien painekattila: TOP-5 fläppitaulut

LIIGA / Artikkeli
Jukka Rautakorven fläppitaulu on täynnä kultaa.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Hanskaajat listaa alkavien pudotuspelien viisi kovinta pelaajaa kussakin kategoriassa. Tämä kategoria kuitenkin kuuluu fläppitaulujen ja tussien erikoismiehille - valmentajille. Kenen kosketus on kaikista kultaisin?

Lauri Lehtinen ja Solmu Salminen listaavat ennen pudotuspelien ensimmäistä kierrosta Liigan kovimmat pelaajat viidessä eri kategoriassa Kaiken kattavassa pudotuspelibarometrissään. Hanskaajien painekattilassa mureimmatkin pihvit kilpailutetaan ja katsotaan absoluuttisesti, kuka on alallaan timanttisin osaaja kevään tärkeissä peleissä. Keskustele listoista ja perusteluista Facebookissa ja Twitterissä hashtagilla #Hanskaajat!

#1 Jukka Rautakorpi, Tappara

Kaudet (pv): 13
Mitalit: 5
Voitot 13-14: 39
Maaliero 13-14: +40
Pisteet: 116

Lehtinen: Rautakorpi on kolmivuotisen projektinsa puolivälissä nostanut Tapparan jo kerran finaaleihin. Nyt sinne mennään toistamiseen - tällä kertaa voittamaan. Osaa mediapelin paremmin kuin kukaan muu koutsi. Vinkuu tuomareista - silkkaa peliä. Kultatukka loistaa ärsyttääkseen vastustajia. Taktiikkavelho.

Salminen: Viimeinen spartalainen. Rautakorven tyyli on totaalinen ja ehdoton, mutta perusteet puhuvat puolestaan. Sai taas kerran joukkueen täydellisesti pelitapansa taakse. Meneekö samaan miinaan kuin viime keväänä, tuleeko Tapparasta sieluton kone? Haluan nähdä Tapparan etupyörän ilmassa ja kunnolla.

#2 Lauri Marjamäki, Kärpät

Kaudet (pv): 3
Mitalit: 0
Voitot 13-14: 44
Maaliero 13-14: +84
Pisteet: 131

Lehtinen: Liigan paras nuori koutsi. Osaa modernin pelitavan ulkoa, mutta saako Kärpät syttymään tärkeissä peleissä? Vastassa on illasta toiseen kokeneempia koutseja ja sekä Kärppiä että Marjamäkeä horjutetaan joka suunnasta. Tamperelaisissa biljardipöydissä tämä ei ole toiminut.

Salminen: Puolen Suomen joukkue, koko Suomen paineet harteilla. Hehkutettu Marjamäki ei ole vielä saavuttanut muuta kuin runkosarjavoiton. Finaaleihin on mentävä ja se tuntuu korvien välissä. Loistava, älykäs valmentaja kovassa paikassa.

#3 Risto Dufva, Lukko

Kaudet (pv): 7
Mitalit: 2
Voitot 13-14: 34
Maaliero 13-14: +15
Pisteet: 101

Lehtinen: RD hallitsee kevään metkut. Heti Rautakorven jälkeen paras mediapelaaja filosofisine lausuntoineen. Ei murene tippaakaan tiukassa paikassa vaan lyö kahta kovemman pokerinaaman esiin. Vitsit vievät huomion pois raudanlujasta kilpailijasta.

Salminen: Dufva on huikea ukko. Sitä paitsi kaikissa meissä asuu pieni raumalainen. Ei vain voi olla näyttämättä peukkua. Jos koutsit olisivat autoja, RD olisi Chryslerin PT Cruiser. Ryhtyi vielä marttiahtisaareksi ja pyyhki Raumam Boikien kyyneleet.

#4 Pekka Tirkkonen, SaiPa

Kaudet (pv): 2
Mitalit: 0
Voitot 13-14: 35
Maaliero 13-14: +26
Pisteet: 100

Salminen: SaiPa-luotsi näyttää Nokiasta kenkää saaneelta dippainssiltä, joka äärimmäisen suuttumuksen hetkellä käyttää sanaa "peeveli". Jääkiekkovalmentajana mies on repinyt kanin hatusta. Kyseessä on nero. Tiimihengen sytyttäjä, haluaisin kuulla koppipuheet.

Lehtinen: Kameran edessä rauhallinen analyytikko, mutta pelin käynnistyessä vanhan pelaajan tulisieluisuus pääsee esiin. Nostanut SaPKon ja SaiPan tuhkasta omilla vahtivuoroillaan. Tuleva maajoukkuevalmentaja?

#5 Pasi Arvonen, HPK

Kaudet (pv): 1
Mitalit: 0
Voitot 13-14: 31
Maaliero 13-14: +4
Pisteet: 87

Salminen: Minä vahingossa pudotuspeleihin, onko tämä paha? Heivaa Kerhon parhaat pelaajat muualle, rämpii pohjamudissa, ilmoittaa mahdollisuuksien menneen. Sen jälkeen feenikslintuohjelma päälle ja naureskellen jatkoon. Taktisesta suvereniteetista ei hajua, mutta kopissa on varmaan ihan okei meno.

Lehtinen: Aivan uskomaton tuhkimotarina niin koko seuralta kuin Arvoseltakin. Jos Arvonen vielä luo hypen, joka niputtaa Jokeritkin, sitten vaan patsasta Hämeenlinnan keskustaan. Noussut yhtäkkiä koko Liigan kaapin päälle.

» Lähetä palautetta toimitukselle