Anni Keisala palaa Suomeen − torjuu ensi kaudella HPK:ssa

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Uutinen
Naisleijonien monivuotinen luottoveskari Keisala palaa Naisten Liigaan.
Anni Keisala edustaa ensi kaudella Naisten Liigan HPK:ta. Hän palaa Suomeen SDHL:n HV71:stä. Janika Järvikari ja Pihla Ikonen täydentävät maalivahtikolmikon.

HPK:n naisten liigajoukkue jysäytti sunnuntaina siirtopommin, kun se tiedotti maajoukkueen monivuotisen luottovahdin Anni Keisalan, 27, palaavan Suomeen. Edelliset kaksi kautta Keisala on torjunut ruotsalaisen HV71:n tolppien välissä.

Viime kausi oli Keisalalle vaikea, ja hänen torjuntaprosenttinsa kauden 14 ottelussa oli 84,3. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 4,65 maalia per ottelu.

Eritoten Ilveksen veräjältä Naisten Liigasta tuttu Keisala ehti pelata SDHL:ssä 40 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 89,1 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,54 maalia per peli. Maajoukkueessa Keisala on ollut mukana voittamassa yhtä olympia- ja kolmea MM-pronssia. Aikuisten maaotteluita hänellä on vyöllään 48.

HPK:n maalivahtikolmikon täydentävät joukkueessa jatkava Janika Järvikari sekä nuori 15-vuotias Mikkelin Jukurien poikajoukkueesta saapuva Pihla Ikonen.

Muokattu: 5.5.2024, kello 15.21: Otsikkoa ja ingressiä muokattu.

Muokattu: 5.5.2024, kello 15.33: HäSan tiedot lisätty.

Muokattu: 5.5..2024, kello 16..22: Juttua muokattu Järvikarin ja Ikosen sopimusten julkaisun myötä.

» Lähetä palautetta toimitukselle