SAI
Artikkeli

SaiPan sonnit ja vasikat, 2023–24: Onnistujat vähissä, mutta nuorissa on tulevaisuus

18.3.2024 8:00
Onnistujat SaiPan joukkueessa olivat vähissä, mutta osa nuorista pelaajista esiintyi edukseen. Puolustuksessa oli kauden pahimmat epäonnistujat.
Artikkeli

Kiitos ja hyvästi, SaiPa 2023–24: Kaikkien aikojen mahalasku

18.3.2024 7:00
SaiPan kausi oli synkkä. Seuran tulevaisuus on myös täynnä tummia pilviä.
Uutinen

Liiga-kierros: Tappara tarrasi kiinni runkosarjan voittoon, TPS:n pudotuspelipaikka varmistui yllättävän sankarin päätösminuutin maalilla

9.3.2024 20:57
Lauantai-illan Liiga-kierroksella voittoa juhlivat Tappara, Jukurit, Pelicans, TPS, SaiPa, HIFK ja Ässät.
Uutinen

Kuva: SaiPan kannattajat vaativat omistajiltaan toimia Kisapuistossa – omistajuusuutisia odotettavissa ensi viikolla

9.3.2024 20:29
SaiPan kauden viimeisessä kotiottelussa nähtiin huomattava kannanotto omistajien viimeaikaisiin otteisiin.
Uutinen
RoKi ja Ketterä saavat nuorta voimaa hyökkäykseensä Liiga-seuroista
7.3.2024 14:38
SaiPaa edustaneet Rasmus Ruusunen ja Joonas Lohisalo sekä Lukon U20-joukkueessa pääosin kiekkoillut Miro Järvenpää siirtyvät loppukaudeksi Mestikseen.
Haastattelu
Valtteri Ojantakanen SaiPan kaudesta: "Ei ole mennyt kuten olisimme halunneet"
6.3.2024 15:00
SaiPan Valtteri Ojantakanen on edelliskausien aikana lyönyt itsensä läpi liigan huippumaalintekijänä, mutta pudotuspeliotteluita 23-vuotiaalle hyökkääjälle ei ole vielä kertynyt.
Uutinen
Liiga-kierros: Sportin ja Ässien voitot tiivistivät tilannetta, alemman pudotuspeliviivan ympärillä neljä joukkuetta pisteen sisällä
5.3.2024 21:06
Viimeisen kokonaisen Liiga-viikon avauskierros tarjosi jännitystä kolmen ottelun verran. Etenkin Sportin sekä Ässien voitot vieraskaukaloissa antoivat joukkueille uskoa pudotuspelipaikan saavuttamisen suhteen. Tilanne alemman pudotuspeliviivan ympärillä on harvinaisen tiukka.

Kuvakoosteet

Kuvat
Jukureille revanssi SaiPasta Piitulaisen juhlaottelussa – Ruusulle jälleen nollapeli
LIIGA | 2.3.2024 21:04
Jukurit ja SaiPa iskivät toistamiseen yhteen vuorokauden sisään.
Kuvakooste
2.3.2024 21:04
Jukurit ja SaiPa iskivät toistamiseen yhteen vuorokauden sisään. Eilen voittomaalikilpailussa hävinnyt Jukurit otti revanssin puhtaalla 5–0-kotivoitolla. Jukureiden Jesper Piitulainen pelasi 600. ottelun Liigassa ja maalivahti Markus Ruusulle torjui jo 7. nollapelinsä tällä kaudella.
Kuvakooste
Marraskuun déjà-vu − SaiPa hävisi, Lipiäinen suihkuun
23.2.2024 22:41
Ilves ja SaiPa ottivat yhteen toisen kerran tällä kaudella Tampereella. Illan kulussa oli vahvoja viitteitä marraskuiseen otteluun: Valtteri Lipiäinen joutui suihkun puolelle etuajassa ja lopputulos kirjattiin kotivoitoksi 5−2.
Timanttikuva
Timanttikuva: Läheisyys lämmittää, vaikka otteet eivät
23.2.2024 21:41
Ilveksen siirretyn jäähyn aikana SaiPan vaihtopenkillä oli tila tiukassa, niinpä Henri Kiviaho istahti Elmeri Laakson syliin odottelemaan vihellystä.
Uutinen
Liiga-kierros: TPS murskasi SaiPan Max Lindrothin johdolla ja Jukurien tappioputki jatkoi kasvamistaan
21.2.2024 21:39
Viiden ottelun Liiga-kierroksella keskiviikkona oli jaossa tärkeitä pisteitä, sillä kamppailu viimeisistä pudotuspelipaikoista on erittäin kiivasta. Illan ehdoton hahmo oli TPS:n ruotsalaispuolustaja Max Lindroth.
Uutinen
Ovet käyvät ulospäin Lappeenrannassa ja Lahdessa – Rikkilä ja Killinen matkalla Ruotsiin, myös Kiljunen siirtyy ulkomaille
15.2.2024 22:17
Liigassa nähtiin siirtotakarajan vastaisena iltana pelaajaliikennettä pois Lahdesta ja Lappeenrannasta.
Uutinen
TUTO vahvistaa joukkuettaan – Anttalainen ja Suni Liigasta vuokrasopimuksilla Mestikseen
15.2.2024 12:21
Loukkaantumissuman keskellä oleva TUTO vahvistaa joukkuettaan vuokrapelaajilla. Miehistöön liittyvät SaiPasta Aleksi Anttalainen ja Lukosta Oliver Suni. Samalla seura kertoi purkaneensa Esko Gröhnin sopimuksen.
Uutinen
SaiPa kiinnitti kaksi puolustajaansa ensi kaudeksi
15.2.2024 9:39
SaiPa-puolustaja Ondřej Trejbalin ensi kauden optio on käytetty ja Peetu Kiukas jatkaa lappeenrantalaisten riveissä kaksi seuraavaa kautta.
Kuvakooste
Idän ihme oli Tapparalle vain keskiviikkoillan suupala
14.2.2024 21:34
SaiPa pysyi numerollisesti Tapparan kyydissä yhden erän, mutta toisessa erässä realiteetit purivat. Kotijoukkue iski neljästi ja matkasi kevyesti 5−2-voittoon. Ottelun ensimmäisen erän aikana julkaistiin Oiva Keskisen kaksivuotinen jatkosopimus.
Uutinen
Liiga-kierros: Ilves vei kärkikamppailun Jukureita vastaan, JYP suli täydellisesti kotihallissaan ja SaiPa kiusasi Ässiä
13.2.2024 21:53
Kolmen ottelun Liiga-kierroksella nähtiin kolme varsinaisen peliajan jälkeen tasalukemiin päättynyttä mittelöä. Näin kävi myös Jyväskylässä, vaikka JYP johti kolmannessa erässä jo maalein 5–2. Lopulta voittajiksi selviytyivät voittomaalikilpailujen jälkeen Ilves, Lukko ja SaiPa.