SaiPa nappasi tuoreen Mestis-mestarin − IPK:ssa tehoillut Juuso Heikkilä Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
Onnistunut Mestis-kausi toi Heikkilälle paikan Liigassa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
IPK:ssa Mestiksen mestaruuden voittaneen Juuso Heikkilän ura jatkuu Liiga-kaukaloissa, kun hyökkääjä teki sopimuksen SaiPan kanssa.

Juuso Heikkilä liittyy SaiPan miehistöön 1+1-vuotisella sopimuksella. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Etelä-Karjalaan päättyneen kauden Mestis-mestari IPK:sta.

Haapaveteläislähtöinen hyökkääjä oli IPK:n kolmanneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa iskettyään 43 otteluun tehot 20+25. Pudotuspeleissäkin pistesaldo karttui 19 ottelussa 13 tehopisteellä.

− Juusolla on erittäin vahva kausi alla Mestiksessä ja kauden aikana seuraava askel kohti Liigaa on ehdottomasti otettu. Kyseessä on hyvän luistelutaidon omaava hyökkääjä, jonka kamppailuvoima on vahvasti lisääntynyt Mestis-vuosien myötä. Uskomme, että Juuso pystyy pelaamaan voittavalla tasolla jatkossakin ja tulee auttamaan SaiPan joukkuetta omalla tekemisellään paljon, totesi SaiPan urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Heikkilällä on kaikkiaan kokemusta Mestiksestä 171 ottelun verran, kun IPK:n lisäksi hän on edustanut Peliittoja ja KeuPaa. Kaudella 2019–20 Heikkilä esiintyi myös Liigassa viidessä ottelussa Pelicansin riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle