SaiPan tulevaisuus turvattu uusien omistajien myötä – kauteen lähdetään kahden miljoonan pelaajabudjetilla

LIIGA / Uutinen
SaiPan tulevaisuus on turvattu.
SaiPa tiedotti perjantaina seuran uusista omistajakuvioista, joiden avulla on taattu, että seuralla on yhä jatkossa tulevaisuus. Pelaajabudjetti ensi kaudelle on kaksi miljoonaa euroa.

Lappeenrantalaisvoimin perustettu Lätkä Lentää Oy on kartoittanut jääkiekkohenkisiä rahoittajatahoja Etelä-Karjalasta. Viime viikolla uutisoitiin yrityksen ostaneen 98,85 prosentin osuuden Liiga-SaiPa Oy:n osakkeista. Tuolloin kerrottiin myös omistajuuspohjan laajentumisesta.

SaiPan perjantaina julkaiseman tiedotteen mukaan vauhti on ollut erittäin nopeaa ja lähikuukausina tapahtuneiden toimien ansiosta SaiPalla on yhä jatkossa tulevaisuus. Lätkä Lentää Oy:n taloudellinen tilanne on vakaa ja näin ollen myös Liiga-SaiPa Oy:n asema on turvattu.

Seura pääsee lähtemään ensi kauteen kahden miljoonan euron pelaajabudjetilla. Uusien omistajien joukossa on eteläkarjalaisesta liike-elämästä tuttuja nimiä, mutta juridisista syistä omistajien nimet julkaistaan vasta myöhemmin.

Uusi seurajohto haluaa nähdä SaiPan uudistuneena "Meijän joukkueena" -yhteisönä, jonka uusiksi arvoiksi on asetettu avoimuus, vilpittömyys, välittäminen ja läpinäkyvyys. Kaikkien tahojen halutaan kuuluvan samalla viivalle ja asioiden ei haluta jäävän arjessa puheen tasolle. Toiveissa on entistä voimakkaampi yhteisöllisyyden tunne ja iloinen tekemisen meininki.

» Lähetä palautetta toimitukselle