TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Robin Bergman palaa Vaasaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Vaasan Sport vahvistaa rivejään TPS:n sopimuspelaaja Robin Bergmanilla. Ruotsalaishyökkääjän lainapesti kotkapaidoissa kestää joulutaukoon asti.

Viime kaudella Sport-paidassa mainiosti esiintynyt ruotsalaishyökkääjä Robin Bergman, 22, tekee paluun Vaasaan. Kesän ja alkusyksyn ajan TPS:n testattavana ollut Bergman sai lopulta sopimuksen turkulaisjoukkueeseen, mutta peliaika on Heikki Leimeen johtamassa TPS-miehistössä jäänyt vähiin.

– Turku on mukava kaupunki, mutta peliajan saaminen oli hankalaa. Tarvitsen ja haluan peliaikaa, ja Vaasassa sitä oli tarjolla. Viisi peliä ehdin pelaamaan ilman tehopisteitä, kertoi uusvanha tuttavuus Bergman.

Sen myötä vain viisi SM-liigaottelua tilastoihinsa kirjauttanut Bergman tulee ensisijaisesti Sport-nuttuun hakemaan itselleen lisää peliaikaa. Vaasalaisjoukkueen päävalmentaja Antti Törmänen ottaakin maaliahneen ruotsalaisen innolla vastaan.

– Bergman ei ole oikein löytänyt pelipaikkaa ja -aikaa TPS:ssä, joten mahdollisuus meille palaamiseen oli olemassa. Nähtiin, että Robin sopii hyvin meidän konseptiin. Lisäksi kun pukukopissa on puolenkymmentä tuttua kaveria, niin paluu tänne on helppo. Iloisia ollaan, toteaa Törmänen.

– Hän on säästänyt kaikki tehot Sportia varten.

Bergmanin lainapesti Vaasassa kestää seurojen yhteisen sopimuksen mukaan 18.12. alkavaan joulutaukoon asti. Ruotsalaishyökkääjä tekee "ensiesiintymisensä" kotkapaidassa keskiviikon (13.10.) vierasottelussa HeKiä vastaan.


Robin Bergman palaa Sportiin.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle