Niclas Lucenius potkaisemisesta 13 ottelun pelikieltoon − Kurinpitoryhmä: "Potkua ei voida mitenkään pitää vahinkona"

MESTIS / Uutinen
TUTO joutuu tulemaan toimeen ilman kapteeniaan.
Kuva © Timo Savela
TUTO-hyökkääjä Niclas Lucenius on saanut 13 ottelun pelikiellon potkaisustaan Otto-Eemeli Linkeen puolivälieräottelussa Kiekko-Vantaata vastaan.

TUTO-kapteeni Niclas Lucenius potkaisi lauantaina pelatussa puolivälieräottelussa Kiekko-Vantaata vastaan Otto-Eemeli Linkeä ja sai ottelun tuomaristolta ottelurangaistuksen.

Sunnuntaina Mestiksen kurinpitoryhmä antoi Luceniukselle tapahtuneesta 13 ottelun pelikiellon. Ryhmä kertoi Mestiksen tiedotteessa kuulleensa Luceniusta ennen rangaistuksen antamista. Pelikielto jatkuu tarvittaessa seuraavalle kaudelle.

Kurinpitoryhmä kertoo päätöksessään, että "potkua ei voida mitenkään pitää vahinkona" ja että potku luistimella on aina vaarallinen teko. Ryhmä myös toteaa, että erityisen vaarallisen potkusta tekee tieto siitä, ettei Lucenius voinut nähdä, minne potku vastustajassa osuu.

Lucenius on aiemmin tällä kaudella kärsinyt kahden ottelun pelikiellon sekä viiden ottelun pelikiellon. Kurinpitoryhmä huomioi päätöksessään hyökkääjän kauden aiemmat pelikiellot.

Luceniuksen potkun voit katsoa alla olevasta videosta.

» Lähetä palautetta toimitukselle