TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

JYPille kolme uutta pelaajaa

LIIGA / Uutinen
Ensi kaudeksi rajusti uusiutuva JYP on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta. TPS:stä Jyväskylään siirtyy Tomi Sykkö, Pelicansista Esa Saksinen ja Vaasan Sportista Filip Riska.

JYPissä aiempina vuosina 25 SM-liigaottelua pelanneen Riskan sopimus edustaa täysin uutta ajattelutapaa Jyväskylässä. Viime kaudella Sportin riveissä 44 ottelussa 12+16 tehnyt laitahyökkääjä on solminut JYPin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Poikkeuksellista tilanteessa on se, että 22-vuotias nuorukainen pelaa automaattisesti yhden kauden Mestiksessä, jonka jälkeen siirtyy JYPiin.

- Tällä ratkaisulla varmistamme sen, että Filip tulee JYPin liigajoukkueeseen vuoden päästä entistä valmiimpana ja monipuolisempana pelaajana. Vastaavaa, pitkäjänteistä JYP-polkua olemme tarjonneet ja tulemme tarjoamaan myös muutamalle muulle JYP-taustaiselle nuorelle pelaajalle, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen seuran tiedotteessa.

Pelicansista ja TPS:stä siirtyvät Esa Saksinen ja Tomi Sykkö ovat uudelle päävalmentajalle Risto Dufvalle entuudestaan tuttuja nimiä joko nuorisomaajoukkueesta tai Jukureista. Sykkö teki päättyneellä kaudella TPS:n riveissä 52 ottelussa tehot 4+4 ja Saksinen lahtelaisjoukkueessa 55 ottelua, joissa saldoksi muodostui kaksi maalia ja yhdeksän syöttöpistettä.

Myös Sykön ja Saksisen sopimukset ovat kaksivuotisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle