JYP purki veljeskaksikon sopimukset − myös maalivahtilupaus Leinonen jättää Jyväskylän taakseen

LIIGA / Uutinen
Santeri Koskela lähtee Jyväskylästä veljensä tavoin uusien haasteiden pariin.
JYP tiedotti, että Valtteri ja Santeri Koskela eivät jatka jyväskyläläismiehistössä. Heidän lisäkseen myös maalivahti Topias Leinonen jatkaa matkaansa uusiin ympyröihin.

Santeri ja Valtteri Koskelan sopimukset JYPin kanssa olisivat kattaneet vielä tulevan kauden, mutta osapuolet päätyivät yhteisymmärryksessä purkamaan kontrahdit. 21-vuotiaan veljeskaksikon on uutisoitu siirtyvän Jukurien riveihin.

Veljeksistä puolustajana pelaavan Valtterin kausi on kulunut pääosin Mestiksen IPK:ssa, jossa hän pelasi runkosarjassa 33 ottelua tehoin 4+15. Kauteen on mahtunut myös viisi liigaottelua JYPissä ja HIFK:ssa. Santeri on esiintynyt puolestaan Liigassa 30 ottelussa JYPin hyökkäyksessä ja kerännyt niissä kaksi syöttöpistettä.

Topias Leinosen vastuu jäi tällä kaudella jyväskyläläisten maalinsuulla vähäiseksi, sillä hän torjui kauden aikana vain kuudessa ottelussa. Ikäluokkansa lupaavimpiin torjujiin lukeutuneen Leinosen sopimus JYPin kanssa päättyi tähän kevääseen ja nyt hän suuntaa uusien haasteiden pariin. 20-vuotias Leinonen on Buffalo Sabresin toisen kierroksen varaus kesältä 2022.

» Lähetä palautetta toimitukselle