Maalivahtiliikennettä JYPin ja KeuPa HT:n välillä puolin ja toisin

LIIGA / Uutinen
JYPin ja KeuPa HT:n välinen yhteistyö tuottaa lyhytaikasia maalivahtivaihtoja joukkueiden välille. Kuvassa toinen joukkuetta vaihtavista, KeuPa HT:n Ēriks Vītols.
JYPin Topias Leinonen ja KeuPan HT:n Ēriks Vītols vaihtavat joukkueitaan ristiin tämän viikon ajaksi.

JYPin 19-vuotias maalivahti, Topias Leinonen, siirtyy vuokrasopimuksella KeuPa HT:hen tämän viikon ajaksi. Vastaavasti KeuPan 22-vuotias Ēriks Vītols toimii maalivahtina JYPin riveissä tämän viikonajan. 

Leinonen on pelannut tällä kaudella yhden pelin JYPin U20-joukkueessa. Torjuntaprosentti oli 95,80. Sen jälkeen Leinosen pelit jäivät tauolle maajoukkuetauon ja loukkaantumisen takia. Leinonen pelasi viime viikonloppuna kauden toisen pelinsä KeuPa HT:n riveissä. Toisen ottelun torjuntaprosentti oli 84,90.

Latviasta kotoisin oleva Vītols on pelannut tällä kaudella 11 ottelua KeuPa HT:n maalivahtina. Hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 89,50. 

Loppuviikkona KeuPa HT:lla on kaksi vierasottelua KOOVEEta ja Jokereita vastaan. JYPillä on kaksi ottelua KalPaa vastaan, toinen kotona ja toinen vieraissa. Kotiottelu on JYPin 100-vuotisjuhlapeli, joka pelataan perjantaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle