Otto Mäkinen siirtyy vahvistamaan JYPin keskikaistaa kaksivuotisella sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Mäkinen edusti Jukureita neljän kauden ajan.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
JYP tiedotti solmineensa kaksivuotisen sopimuksen Otto Mäkisen kanssa.

JYP on solminut kaksivuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Otto Mäkisen kanssa. Seura tiedotti hankinnasta verkkosivuillaan.

Mäkinen siirtyy Jyväskylään Mikkelistä, jossa hän edusti Jukureita neljän edellisen kauden ajan. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt 25-vuotias pelasi runkosarjassa 41 ottelua tehoin 6+14. Puolivälieräsarjassa Kärppiä vastaan hän pelasi kuusi ottelua pisteittä.

Tapparan kasvatti on pelannut urallaan kaikkiaan 213 Liiga-ottelua, joissa hän on merkkauttanut 81 (24+57) tehopistettä. Suurin osa Liiga-otteluista hänelle on kertynyt Jukurien paidassa, mutta hän debytoi Liigassa kaudella 2017–18 kasvattajaseuransa riveissä.

– Otto on hyvässä iässä oleva keskushyökkääjä, joka on Jukureissa osoittanut pystyvänsä pelaamaan erinomaista sentteripeliä molempiin suuntiin. Uskomme, että JYPissä hän pystyy ottamaan askeleen eteenpäin ja pelaamaan erikoistilanteita sekä viisi vastaan viisi-peliä kovalla tasolla. Haemme häneltä luotettavuutta puolustuspäähän, tehoja hyökkäyspäähän sekä esimerkillisyyttä pukukoppiin, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela kommentoi tiedotteessa.

– Jukureissa kehityin luistelu- ja kamppailupelaamisessa. Nyt tunnen itseni vahvaksi vääntäjäksi. Koen, että JYPissä voin kehittyä vielä hyökkäyspelaamisessa, Mäkinen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle