MTV: Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta määräsi Noora Rädyn ja Pasi Mustosen kilpailukieltoihin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Noora Räty sai Pasi Mustosta isommat sanktiot.
Jääkiekon kurinpitovaliokunta antoi ratkaisunsa Naisleijonien ympärillä velloneessa jupakassa, jonka keskushenkilöinä ovat olleet maalivahti Noora Räty ja entinen päävalmentaja Pasi Mustonen.

Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on antanut Naisleijonien entiselle maalivahdille Noora Rädylle neljän kuukauden kilpailukiellon ja entiselle päävalmentajalle Pasi Mustoselle kolmen kuukauden kilpailukiellon, kertoo muun muassa MTV.

Mustosen katsottiin syyllistyneen kilpailusääntöjen vastaiseen menettelyyn kommenteissaan Rätyä kohtaan. Rädyn teot sen sijaan ovat rikkoneet Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen eettisiä määräyksiä. Entisen huippumaalivahdin sanktioon vaikutti myös hänen pyrkimyksensä vaikuttaa Naisleijonien toimintaan ja Mustosen päävalmentajuuteen Pekingin olympialaisissa, joista Räty itse jätettiin rannalle.

Rädyn kanssa Mustosen toiminnasta valittaneita entisiä huippupelaajia Mira Jalosuota, Eveliina Mäkistä, Matilda Nilssonia, Saila Saarta ja Minttu Tuomista ei rangaistu mitenkään, sillä sille ei nähty tarvetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle