BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jokipojille vahvistusta hyökkäykseen - Kaijomaa palaa Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Kaijomaa edusti Jokipoikia viimeksi kaudella 2013-14.
Kuva © Timo Savela
Joensuun Jokipojat on tehnyt sopimukset kuuden pelaajan kanssa. Sopimusnipusta löytyy niin kotiseudulleen paluun tekevä Juuso Kaijomaa, uusi tulokas kuin vanhoja jatkajiakin.

Jokipoikien oma kasvatti Juuso Kaijomaa palaa kotiseudulleen Ruotsissa vietetyn viime kauden jälkeen. Urallaan Jokipoikien lisäksi Mestiksessä Jukureita edustanut Kaijomaa pelasi viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen Hammarbyn riveissä 32 ottelua tehoin 8+8.

− Hieno juttu, että Jokipojat nousi heti takaisin Mestis-kartalle, kyllähän tähän kaupunkiin Mestis-jengi kuuluu. Meillä on nuori ja nälkäinen porukka, jolla päästään haastajan roolista lähtemään tulevaan kauteen. Sarja tulee olemaan varmasti tasainen ja marginaalit pieniä, ja koetan omalla panoksella auttaa kääntämään niitä tasaisia pelejä voitoiksi, Kaijomaa kertoi.

− Meillä kun on paljon nuoria pelaajia, niin itsekin kuulun sinne kokeneempaan kaartiin. Meidän homma on näyttää suuntaa ja esimerkkiä sekä vaikeilla hetkillä rauhoittaa tekemistä. En malta odottaa, että pelit alkavat.

Toinen uusi vahvistus joensuulaisryhmään on Jukureista saapuva Roope Hämäläinen. Päättyneellä kaudella 22-vuotias SaiPa-kasvatti iski mikkeliläisryhmässä 50 ottelussa tehot 7+11. Vauhdikkaalla hyökkääjällä on myös Liiga-kokemusta 17 ottelun verran kasvattajaseurastaan.

Kahden uuden vahvistuksen lisäksi Jokipojat on tehnyt jatkosopimukset Janne Väyrysen, Mikko Siermanin, Joonas Larinmaan ja Jesse Paukun kanssa. Hyökkääjänelikosta Väyryseltä, Siermanilta ja Paukulta löytyy aiempaa kokemusta Mestiksestä.

Jokipojilla on tällä hetkellä sopimukset 22 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle