Euroopassa uraansa rakentanut Kasper Vuorinen Kiekko-Poikien päävalmentajaksi

MESTIS / Uutinen
Kiekko-Pojat putosi tällä kaudella Mestiksen puolivälierävaiheessa Ketterälle.
Kuva © Samuli Huikuri
Joensuun Kiekko-Pojat jatkaa tästä eteenpäin ICEHL-liigasta Suomeen siirtyneen Kasper Vuorisen valmennuksessa.

Mestiksen puolivälierävaiheessa tällä kaudella pudonnut Joensuun Kiekko-Pojat saa uudeksi päävalmentajakseen Kasper Vuorisen. Päättyneellä kaudella Vuorinen oli ICEHL-liigassa pelaavan HC Pustertalin päävalmentaja tammikuusta eteenpäin. 37-vuotias valmentaja johdatti joukkueensa aina välieriin asti.

Alkukauden Vuorinen oli joukkueessa apuvalmentajana, kun päävalmentajan paikalla oli Tomek Valtonen. Kaksikko on valmentanut yhdessä myös muissa Euroopan sarjoissa. Vuorisella on kokemusta Saksan DEL2-sarjasta, Ruotsin Allsvenskanista ja Slovakian pääsarjasta.

Päävalmentajana Vuorinen on työskennellyt Unkarin Erste Liigassa sekä Suomessa Sportin U18- ja Jokerien U16-joukkueissa. 

– Kassun ja meidän ajatukset, sekä arvomaailma kohtasivat heti. Etsimme valmentajaa, joka pystyy olemaan hyvä ihmisläheinen johtaja joukkueelle, auttamaan pelaajia ja koko organisaatiota kehittymään entisestään paremmaksi. Hänellä on paljon kokemusta Euroopan ammattilaisorganisaatioista ja saimme hänestä erittäin hyvät suositukset, manageri Jaakko Lipponen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle