TUTO vahvistuu tutulla pistenikkarilla - Taavitsainen palaa hyökkäykseen

MESTIS / Uutinen
Taavitsainen palaa tuttuun joukkueeseen.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
TUTOn hyökkäys vahvistuu merkittävästi, kun kaudella 2015-16 tehokkaasti esiintynyt Topi Taavitsainen palaa joukkueeseen.

Topi Taavitsainen palaa TUTOn riveihin yksivuotisella sopimuksella. Kaksi edelliskautta 27-vuotias laitahyökkääjä edusti TPS:ää.

Viime kaudella Taavitsainen pelasi TPS:ssä 27 ottelua tehoin 1+3. Siirtorajalla hän siirtyi KooKoon riveihin, jossa hän esiintyi kuudessa ottelussa ilman tehopisteitä.

− Topi ottaa nyt Liigasta askeleen taaksepäin ja palaa Kupittaalle, mennäkseen useamman askeleen eteenpäin, kuvaili TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Taavitsainen kiekkoili TUTOssa viimeksi kaudella 2015-16, jolloin hän oli joukkueen paras maalintekijä 22 osumallaan ja kolmanneksi tehokkain pistemies 33 tehopisteellään. Tuleva kausi on TPS-kasvatille kaikkiaan kolmas TUTO-paidassa.

− Taavitsainen on meille niin tuttu pelaaja, että odotimme hänen ratkaisuaan koko kesän. Lopulta kärsivällisyys kannatti, ja saimme pelaajan, joka täyttää ne kriteerit, joita kärkilaitahyökkääjälle voidaan asettaa, Aittola totesi.

− Marli Areenalle on aina mukava palata. TUTOlla on todella hyvä nippu kasassa taas alkavalle kaudelle ja tavoitteena on tietenkin kirkastaa se viime kauden hopeamitali kultaiseksi. Tavoitteena on myös pelata ehjä kausi, Taavitsainen linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle