SaiPa kiinnitti kärkipuolustaja Santeri Airolan ja kaksi nuorta hyökkääjää jatkosopimuksilla

LIIGA / Uutinen
Santeri Airola on nauttinut eniten jääaikaa SaiPa-pelaajista tällä kaudella.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
SaiPa kertoi tiistaina solmineensa jatkosopimukset puolustaja Santeri Airolan sekä hyökkääjien Roni Karvisen ja Otto Hokkasen kanssa.

Liigan sarjataulukon viimeisenä majaileva SaiPa tiedotti tiistaina solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Santeri Airolan kanssa.

Liigaa myös Ilveksen paidassa pelannut 23-vuotias Airola palasi kesken viime kauden takaisin Lappeenrantaan, jossa hän nousi keltamustien kärkipuolustajaksi. Airola on kuluvalla kaudella merkkauttanut SaiPan pelaajista eniten peliaikaa ja iskenyt Liiga-uransa kaksi ensimmäistä maalia Kaakon derbyssä KooKoota vastaan.

Airola on pelannut viimeksi 23. syyskuuta loukkaantumisen vuoksi, mutta SaiPa odottaa kärkipuolustajaansa takaisin alkavalle viikolle.

– Santeri on nykyaikainen, dynaaminen ja kokonaisvaltainen puolustaja. Ehdottomasti positiivisimpia yllätyksiä alkaneelle kaudelle. Pelaajana hän kolkuttelee urallaan jo pian maajoukkueen portteja, kommentoi Liiga-SaiPan urheilujohtaja Harri Aho seuran tiedotteessa.

Myös hyökkääjät Otto Hokkanen ja Roni Karvinen solmivat jatkosopimukset. Hokkasen jatkosopimuksen kesto on kaksi vuotta, Karvisen jatkosopimus on vuoden pituinen.

Vasta 19-vuotias Hokkanen edustaa SaiPaa Liiga-jäillä jo kolmatta kauttaan. Hän on pelannut keltamustissa 71 ottelua kolmella kaudella tehoin 3+5=8. 

– Hokkanen on nuori pelaaja, joka on osoittanut tänä vuonna tasaisen varmaa suorittamista ja omaa kykyä tehdä tulosta. Pelaajana hän ottaa askel askeleelta omassa joukkueessaan isompaa roolia, Aho kertoo.

20-vuotias Karvinen puolestaan juhli viime viikonloppuna sadatta Liiga-otteluaan maalilla. Karvinen on iskenyt kaudella yhdeksään otteluun kolme täysosumaa.

– Karvinen on erittäin luotettava kahden suunnan hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kokonaisvaltaista peliä. Karvinen tuo joukkueeseen erinomaisen lisän myös tulevalla kaudella, päättää Aho.

» Lähetä palautetta toimitukselle