KalPan ja IPK:n välillä pelaajaliikennettä – Knuutinen ja Laavainen Kuopioon

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Henri Knuutinen palaa Iisalmesta Kuopioon.
Kuva © Saimi Airaksinen
IPK:ssa alkukaudella tehokkaasti esiintyneet Henri Knuutinen ja Roope Laavainen siirtyvät toistaiseksi KalPaan.

Pohjoissavolaiset yhteistyöseurat KalPa ja IPK ovat sopineet pelaajavaihdosta. Kuopioon siirtyvät hyökkääjä Henri Knuutinen ja puolustaja Roope Laavainen, Iisalmeen puolestaan hyökkääjä Benjamin Korhonen

Knuutinen on koko uransa pelannut kasvattajaseuransa KalPan organisaatiossa. Hän on yhä KalPan sopimuspelaaja, mutta on pelannut alkukauden lainalla IPK:ssa. Hän on takonut kymmenessä pelaamassaan ottelussa tehot 4+5.

Laavainen puolestaan siirtyi kesällä vuoden sopimuksella IPK:n riveihin, mutta on heinäkuusta lähtien ollut ottelukohtaisella sopimuksella KalPan käytettävissä. Alkukaudella hän on tahkonnut seitsemän Mestis-ottelua ja kirjauttanut niissä pisteet 2+5.

Sekä Knuutinen että Laavainen ovat viettäneet Liigan määrittämän karanteenin ja kuuluvat jo KalPan harjoitusvahvuuteen. Molemmat pelaavat Kuopiossa toistaiseksi, joskin IPK:n tiedotteen mukaan Laavainen lähtökohtaisesti vain kuluvan viikon.

Kolme Liiga-ottelua KalPassa tällä kaudella pelannut Korhonen siirtyy toistaiseksi Iisalmeen. Hän liittyy IPK:n vahvuuteen aikaisintaan keskiviikkona.

KalPa saa vahvistusta lisäksi alle 20-vuotiaiden SM-liigajoukkueestaan, kun hyökkääjä Juuso Mäenpää liittyy Liiga-ryhmän mukaan. Hän on pelannut Liigaa tällä kaudella jo yhden ottelun verran ja on jo palannut joukkueen mukaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle