Pelicansin Lenni Killinen ja KooKoon Ben Tardif pelikieltoon

LIIGA / Uutinen
Lenni Killinen huilaa kaksi seuraavaa ottelua.
Liigan kurinpitodelegaatio on käsitellyt lauantain kierrokselta neljä tilannetta, joista kaksi johti pelikieltoon.

Pelicansin Lenni Killinen on määrätty kahden ottelun pelikieltoon Ilveksen Santeri Virtaseen kohdistuneesta taklauksestaan.

Liigan kurinpitodelegaatio toteaa päätöksessään kontaktin tapahtuneen laidan lähellä ja Virtasen olleen tilanteessa kiekoton, mutta lähellä kiekollista tilannetta. Kontakti aiheutti Virtasen tasapainon menettämisen ja kaatumisen laitaa päin. Kurinpidon mukaan tilanteessa oli kyseessä vastustajan piittaamaton vaarantaminen ja suuri loukkaantumisriski.

Killinen on pelikiellon myötä sivussa vierasottelusta Ässiä ja kotiottelusta HIFK:ta vastaan. Hän on pelikelpoinen seuraavan kerran vieraissa Kärppiä vastaan 21. joulukuuta.

KooKoon Ben Tardif puolestaan on tuomittu yhden ottelun pelikieltoon tilanteesta, jossa tämä taklasi KalPan Kasper Simontaivalta. Päätöksessä todetaan kontaktin kohdistuneen laidan lähellä olleeseen kiekolliseen Simontaipaleeseen, joka menetti tasapainonsa ja kaatui voimakkaasti laitaa päin. Kurinpidon mukaan tässäkin tilanteessa aiheutettiin vastustajan piittaamaton vaarantaminen ja suuri loukkaantumisriski.

Tardif kärsii pelikieltonsa kotiottelussa Kärppiä vastaan ja on pelikelpoinen 19. joulukuuta vieraissa Tapparaa vastaan.

KalPa–KooKoo-ottelusta myös kurinpidon tutkintaan joutuneet KalPan Benjamin Korhonen ja KooKoon Arttu Ilomäki selvisivät ilman pelikieltoa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle