Janne Tuunanen palaa päävalmentajatehtäviin Ketterän peräsimessä − tuttu valmennusryhmä jatkaa apuna

MESTIS / Uutinen
Ketterä on Tuunaselle uran kolmas päävalmentajapesti Mestiksessä.
Kuva © Timo Savela
Kaksi edelliskautta apuvalmentajan roolissa Mestiksessä toiminut Janne Tuunanen palaa ensi kaudelle päävalmentajan tehtäviin. Tuunanen aloittaa Imatran Ketterän pääkäskijänä.

Janne Tuunanen siirtyy Ketterän penkin taakse kaksivuotisella sopimuksella. Viimeiset kaksi kautta 42-vuotias Tuunanen toimi Kiekko-Vantaan apuvalmentajana. Hän oli myös naisten maajoukkueen videovalmentajana.

Savonlinnalaislähtöisellä Tuunasella on mittava valmentajaura nuorten sarjoista ja Mestiksestä. Mestiksessä Tuunanen on toiminut päävalmentajana aiemmin Hermeksessä kausina 2018-2020 sekä Kiekko-Espoossa kaudella 2020-21. Valmennuskokemusta löytyy myös Bluesin ja Jokerien eri ikäkausijoukkueista.

– Olemme seuranneet Jannen uraa, ja hän on ollut meitä kiinnostava valmentaja nimenä jo aikaisempina vuosina. Hänet tunnetaan erittäin ammattitaitoisena ja koulutettuna valmentajana. Ihmisenä Janne on hyvin positiivinen sekä ihmisläheinen ja sopii näin Ketterän toimintakulttuuriin mainiosti, kommentoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen.

– Ajatus päävalmentajuudesta rupesi kypsymään vuosi sitten. Tiedän, että Imatralla on tehty pidemmän aikaa hyvää työtä aikaa ja siellä on hyvä urheilullinen pohja. Tulen tosi mielelläni Ketterään valmentamaan, Tuunanen kertoi.

Muita muutoksia päättyneellä kaudella hopealle Mestiksessä sijoittuneen imatralaisryhmän valmennukseen ei tule. Tuunasen valmennusryhmässä jatkavat apuvalmentaja Teemu Asikainen, fysiikkavalmentaja Tero Sainio, maalivahtivalmentaja Mikko Rämö sekä psyykkinen valmentaja Hanna Ropo.

» Lähetä palautetta toimitukselle