Capitalsin venäläispelaajat poissa neljästä seuraavasta ottelusta koronarajoitusrikkomuksen vuoksi

NHL / Uutinen
Aleksandr Ovetškin on tovin sivussa.
Kuva © Getty Images
Venäläisnelikon poissaolo johtuu koronavirustilanteesta johtuvien NHL:n sääntöjen rikkomisesta.

Washington Capitalsin venäläispelaajat Aleksandr Ovetškin, Jevgeni Kuznetsov, Dmitri Orlov ja Ilja Samsonov ovat päävalmentaja Peter Lavioletten mukaan poissa joukkueen neljästä seuraavasta ottelusta. Nelikko on karanteenissa rikottuaan koronaviruksen takia NHL:ään asetettuja sääntöjä.

Capitalsin vieraspelireissulla pelaajat viettivät aikaa ilman maskeja samassa hotellihuoneessa, mikä on koronarajoitusten keskellä pelattavan NHL-kauden aikana kiellettyä. Seura sai tapauksesta 100 000 dollarin sakot.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös