Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"

LIIGA / Haastattelu
Risto Jalo harmitteli Ilveksen akuuttia koronatartuntatilannetta.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lauantain ohjelmassa piti olla odotettu Tampereen paikalliskamppailu Tapparan ja Ilveksen välillä. Ottelupäivän aamuna koitos päädyttiin kuitenkin perumaan tupsukorvien joukkueessa ilmenneiden koronavirustartuntojen takia.

− Tartunnat ilmenivät yön ja tämän aamun aikana, eli ihan tässä viime tunteina. Tilanne on akuutti, kertoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo Jatkoajalle.

Jalo ei halunnut kertoa tartuntojen lukumäärää Ilveksessä tehdyn linjauksen mukaisesti. Hän kuitenkin valotti, että mahdollisuutta Tappara-ottelun pelaamiseen lauantaina ei ollut.

− Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollisuutta saada joukkuetta kasaan.

Ilveksen ja Tapparan uuteen pyhättöön Nokia Arenaan ei saanut ottaa yhtään katsojia pitkään aikaan ennen kuin helmikuun alkupäivinä kapasiteetista vapautui 50 prosenttia. Nyt kuitenkaan tupsukorvien joukkue ei pääse tositoimiin kannattajien eteen.

− Tämä homma kääntyi siinä mielessä vähän päälaelleen, toimitusjohtaja Jalo harmitteli.

» Lähetä palautetta toimitukselle