Aihesivu: Koronavirus

Aihesivu

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen

Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta

10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen

Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan

17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu

Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"

12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.
Uutinen

Tampereen paikallispeli on peruttu Ilveksen uusien koronatartuntojen vuoksi

12.2.2022 11:54
Tupsukorvien perjantain HPK-kotiottelun jälkeen todettiin uusia koronatartuntoja joukkueessa, joten kauden viides paikallispeli siirtyy uuteen ajankohtaan.

Teemasivu

JYPin Ahvenjärveltä täyslaidallinen Liigan suuntaan: "Tässä leikitään vakavasti pelaajien terveydellä"
10.2.2022 21:00
JYPin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi esitti Lukko-ottelun lehdistötilaisuudessa kovaa kritiikkiä Liigan päättäjien suuntaan.
Marko Anttila sai Pekingissä positiivisen koronatestituloksen ja joutui eristykseen
4.2.2022 9:13
Marko Anttila on positiivisen testituloksen myötä eristetty muusta joukkueesta. Hyökkääjän vointi on pysynyt hyvänä ja hänen tilannettaan seuraillaan.
Kuusi Tanskan miesten olympiajoukkueen pelaajaa sai positiivisen koronatestituloksen
2.2.2022 11:28
AP News kertoo, että kuusi Tanskan maajoukkuemiestä on saanut Pekingissä positiivisen koronatestituloksen. On kuitenkin mahdollista, että osan heistä testitulos on virheellinen.
Virkamiehet, vasikat ja välttämättömyys – Liiga-katsomot täytyy avata välittömästi
1.2.2022 9:00
Liigan seuraajille ohjauspeli on tutumpi konsepti kuin ohjauskirje. Liigassa jäähylle ei määrätä varmuuden vuoksi; olisit ehkä kuitenkin lyönyt poikittaisella. Virkamiehet pelaavatkin ihan eri peliä, missä "ehdottoman välttämätön" saattaa tarkoittaa "opittehan olemaan, saastaiset lätkäfanit".
Liiga jäi koronahiireksi ja ajopuuksi omikronin aalloilla
28.1.2022 8:00
Liiga on Suomen suurin ja kaunein urheilusarja. Ainoa urheilusarja, missä kaikki toimijat ovat täysammattilaisia ja toiminta on kokoluokaltaan muuta kuin paikallisen nakkikioskin pyörittämistä. Tänä talvena Liiga on kuitenkin jäänyt hiirulaiseksi, joka pomppii muiden pillin mukaan.
Tapparan CHL-finaalipaikan kohtalo ratkeaa yhdessä ottelussa Nokia Arenalla
12.1.2022 18:17
Tapparan oli määrä mitellä Red Bull Müncheniä vastaan kaksiosaisessa välierässä, mutta koronavirus sotki kuvioita. Uusi pelipäivä ratkaisun saamiseksi löydettiin tammikuun loppupuolelta.
TPS seuraava koronan kurittama Liiga-seura − karanteeniajan ottelut siirtyvät myöhemmäksi
10.1.2022 17:47
Koronatartunnat pakottavat TPS:n viikoksi karanteeniin. Liiga siirtää karanteenin takia neljä ottelua.
Kiekko-Espoon ja HIFK:n naisten liigajoukkueiden pelit jatkuvat vasta olympialaisten jälkeen
6.1.2022 15:00
Kiekko-Espoo teki ratkaisun ensimmäisten vastustajiensa HIFK:n ja TPS:n kanssa. Myöskään HIFK ei pelaa ennen Pekingin kisoja. Syynä ottelusiirtoihin on huonontunut koronatilanne ja potentiaalisten olympiaturnaukseen valittavien pelaajien tartuntariskin minimointi.
Tapparan CHL-välieräottelu Saksassa on peruttu kotijoukkueen koronakaranteenin takia
4.1.2022 17:27
Koko kirvesrintojen vastustajajoukkue RB München on asetettu karanteeniin havaitun tartunnan vuoksi. Näin ollen Tapparan ottelu saksalaisia vastaan CHL:n välierissä on peruttu.

Sivut