Aihesivu: Koronavirus

Aihesivu

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Timanttikuva

Täällä Leijonia ulkoilutetaan

5.6.2021 14:51
Leijonat ja muut joukkueet ovat puhuneet läpi MM-turnauksen siitä, kuinka he pääsevät hotellioloissa ulkoilemaan vain pienelle, aidatulle alueelle. Aidattu alue todella on pieni.
Haastattelu

Kalervo Kummola harmittelee yleisöttömien MM-kisojen miljoonatappiota − "Latvian pääministeri on ollut vähän meidän Kiuru tässä"

5.6.2021 9:00
Kummolan mukaan kaikki ovat olleet sitä mieltä, että MM-kisojen pitäminen vain Riiassa oli hyvä ratkaisu.
Uutinen

MM-areenat avautuvat yleisölle tiukoin ehdoin − suomalaisetkin saattavat päästä nauttimaan kisahuumasta paikan päälle

29.5.2021 11:27
IIHF:n ja MM-kisojen johto kertoi areenoiden katsojamääristä, edellytyksistä lippujen ostoa varten sekä käytännöistä kisaotteluiden aikana. Suomestakin saattaa päästä vielä ilman karanteenia Riikaan turnauksen huipennukseen.
Uutinen

Latvialaislähteet: MM-kisojen katsomoihin kesäkuun ensimmäisestä päivästä alkaen rajoitetusti yleisöä

27.5.2021 20:07
Latvian hallituksen päätöksestä kertoi latvaialaislähteiden perusteella Suomessa ensimmäisenä MTV Urheiilu. Katsomot avautuvat koronaviruksen sairastaneille ja koronavirusrokotteen saaneille.

Teemasivu

Näin koronapandemia vaikuttaa MM-kisoihin Riiassa − rajoitukset koskevat lähes kaikkea ja kaikkia
27.5.2021 10:30
2021 MM-kisat pelataan Latvian Riiassa tiukkojen turvatoimien värittämänä. Koronaviruspandemia pakottaa jokaisen turnaukseen osallistuvan venymään poikkeusoloissa.
Käynnissä on monin tavoin upea MM-turnaus − tätä kelvannee seurata kotisohvaltakin
26.5.2021 19:32
Riian MM-kisat ovat historiassaan harmilliset siinä mielessä, että yleisö ei pääse paikan päälle kokemaan huumaa. Pelillisesti turnaus on tarjonnut paljon hyvää.
Kesäkisat Tampereelle? Jääkiekkoliitto tarjoutumassa naisten MM-kisojen isännäksi
22.4.2021 19:44
Jatkoajan tietojen mukaan Jääkiekkoliitto on ilmaissut IIHF:lle kiinnostuksensa järjestää naisten MM-kisat kesällä Tampereella. Kisat oli alkujaan tarkoitus järjestää Kanadassa, mutta ne peruttiin viime hetkellä koronapandemian takia.
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta juniorit odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.
Liigan pudotuspelien ottelusarjat lyhenevät − HPK:n mestaruus ja Bluesin ihmenousu olisivat jääneet näkemättä lyhennetyssä sarjassa
2.4.2021 20:08
Liigan pudotuspelit pelataan tavallista lyhyemmillä ottelusarjoilla siten, että sarjan voittoon todennäköisesti riittäisi kolme otteluvoittoa neljän sijaan. Miten iso merkitys ottelusarjan pituudella lopulta on? Kuinka useasti Liigassa pelatulle paras seitsemästä -sarjalle olisi saatu toinen voittaja, jos se olisikin ollut lyhyempi?
MTV: Riku Kallioniemi kommentoi pudotuspelikuvioita − mestaruus ratkaistaan tarvittaessa yhdellä ottelulla
2.4.2021 19:27
Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi vahvisti C Moren haastattelussa kevään pudotuspelien kuvioita.

Sivut