Kuusi Tanskan miesten olympiajoukkueen pelaajaa sai positiivisen koronatestituloksen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Mikkel Bødker on yksi positiivisen testituloksen saaneista.
Kuva © Timo Savela
AP News kertoo, että kuusi Tanskan maajoukkuemiestä on saanut Pekingissä positiivisen koronatestituloksen. On kuitenkin mahdollista, että osan heistä testitulos on virheellinen.

Kuusi Tanskan miesten olympiajoukkueen pelaajaa on saanut Pekingiin saavuttuaan positiivisen koronatestituloksen. He eivät osallistuneet joukkueen ensimmäisiin harjoituksiin kisakaupungissa, kertoo AP News.

Päävalmentaja Heinz Ehlers kertoi, että tartunnan saaneista neljä on varsinaisen kokoonpanon pelaajia ja kaksi pelaajaa on valittujen varapelaajien joukosta. Ehlers oli toiveikas sen suhteen, että neljä kuudesta saataisiin pois eristyksestä viimeistään aikaisin torstaina.

− Onneksi näyttäisi siltä, että neljä testitulosta olisivat näyttäneet virheellisesti positiivista. En sanoisi sen pelästyttäneen, mutta ainahan sitä miettii, että tuleeko näitä lisää, kokenut hyökkääjä Frans Nielsen puolestaan tuumi.

Ehlers totesi AP Newsille, että ainakin Mikkel Bødker ja Markus Lauridsen olivat positiivisen koronatestituloksen saaneiden joukossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös