Tapparan CHL-finaalipaikan kohtalo ratkeaa yhdessä ottelussa Nokia Arenalla

CHL, LIIGA / Uutinen
Tappara päässee ratkaisemaan CHL-finaalipaikan kohtalon pelaamalla.
Kuva © Juuso Koro / @juusokuvaa
Tapparan oli määrä mitellä Red Bull Müncheniä vastaan kaksiosaisessa välierässä, mutta koronavirus sotki kuvioita. Uusi pelipäivä ratkaisun saamiseksi löydettiin tammikuun loppupuolelta.

Alun perin 4. ja 11. tammikuuta kaavaillut Tapparan CHL:n välieräottelut saksalaista Red Bull Müncheniä vastaan peruttiin müncheniläisten riveissä tulleiden koronavirustapausten vuoksi.

Nyt on päätetty, että Tappara ja Red Bull München ratkaisevat finaalipaikan yksittäisessä ottelussa Nokia Arenalla 25. tammikuuta.

CHL:n finaaliin eteni jo aiemmin ruotsalainen Rögle, kun se voitti toisen SHL-seuran ja CHL:n kestomenestyjän Frölundan toisessa välieräparissa. Rögle on mukana kilpailussa ensimmäistä kertaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös