Anders Lindbäck Jokerien maalille − "Nimi on ollut esillä useampana vuotena"

KHL / Uutinen
Anders Lindbäck ehti pelata NHL:ssä 130 ottelua.
Kuva © Getty Images
Jokerit on hankkinut maalilleen Anders Lindbäckin. Viime kaudella ruotsalaismaalivahti pelasi Torpedo Nižni Novgorodissa.

Anders Lindbäckin sopimus Jokerien kanssa on vuoden mittainen. Viime kaudella Torpedo Nižni Novgorodissa Lindbäck pelasi 36 runkosarjaottelua torjuntaprosentin ollessa 92,3.

− Lindbäckin nimi on ollut esillä useampana vuotena, kun olemme kartoittaneet maalivahteja Jokereihin. Olemme seuranneet häntä pitkään ja on hienoa saada hänet vihdoin riveihimme. Hän on isokokoinen mutta silti hyvin liikkuva maalivahti, joka pelasi hyvän viime kauden KHL:ssä, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Lindbäckillä on laaja kokemus maailman kovimmista kiekkoliigoista, sillä hän on pelannut 130 NHL-ottelua edustaen viittä eri joukkuetta. Lisäksi vyön alla on pelejä tuolloin Elitserienin nimellä tunnetusta Ruotsin pääsarjasta, Sveitsin NLA:sta ja SM-liigasta, jossa hän vieraili Ilveksessä työsulkukaudella 2012−13.

− Ihailin viime kaudella suuresti tyyliä, jolla Jokerit pelasi, ja olen varma, että meillä on kasassa äärimmäisen vahva joukkue myös tulevalla kaudella, Lindbäck kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle