Arkisto - KalPa N

Hakutulokset 1 - 20 / 32

Haastattelu

Karanteenien kautta hopealle − Tanja Koljonen kertoo KalPan erikoisesta kaudesta

Naisten Liiga | 4.4.2021 11:00 | Henna Saunala
KalPan taival Naisten Liigassa oli tänä vuonna erikoinen. Joukkue oli kahdesti karanteenissa ja myöhemmin välierävoitoissa jo kahden pelin takaa-ajoasemassa, mutta käänsi sarjan voitokseen. Finaaleista tuli tappio, mutta hopea oli silti KalPan historian paras sijoitus. Puolustaja Tanja Koljonen kertoi Jatkoajalle ajatuksiaan poikkeuksellista kaudesta.
KalPa N, Tanja Koljonen, naiskiekko, Naisten Liiga
Kuvakooste

Mestaruus ratkesi tiukassa kamppailussa Kiekko-Espoolle – KalPan naisille historiallinen hopea

Naisten Liiga | 28.3.2021 10:00 | Sirpa Pöyhönen
Torstaina Kuopiossa pelatussa Naisten Liigan viidennestä finaalista ei vauhtia ja jännitystä puuttunut. Ottelun johtoasemaa lähes alusta lähtien hallussaan pitäneen Kiekko-Espoon etumatka kesti kaksi erää, mutta KalPa taisteli päätöserässä vielä tilanteen tasoihin. Ratkaisijan rooliin nousi kokenut kapteeni Annina Rajahuhta, jonka osuma sinetöi Kiekko-Espoolle sekä otteluvoiton että Suomen mestaruuden. KalPalle hopeasija on seurahistorian ensimmäinen.
KalPa N, Kiekko-Espoo N
Kuvakooste

KalPa pakkovoittoon Kiekko-Espoosta – Elisa Holopainen otti kuopiolaiset reppuselkäänsä

Naisten Liiga | 23.3.2021 22:44 | Riku Laukkanen
Kuopiolaisvierailija oli päättänyt, että Naisten Liigan finaalisarja ei ole vielä taputeltu. KalPa iski neljä maalia heti ensimmäiseen erään, eikä Kiekko-Espoo toipunut alkushokista kunnolla missään vaiheessa. KalPan reppuselkäänsä otti tähtihyökkääjä Elisa Holopainen, joka takoi tiukkaan paikkaan hurjat tehot 2+2. Tanja Niskanen säesti myös hienosti kahdella maalillaan. Finaalisarja jatkuu torstaina Kuopiossa.
Kiekko-Espoo N, KalPa N
Raportti

Kuopiolaiset heittivät koko apinaorkesterin selästään – Finaalisarja Kiekko-Espoota vastaan jatkuu torstaina

Naisten Liiga | 23.3.2021 20:46 | Annu Ruotsalainen
Pakkovoiton edessä ollut KalPa teki sen mitä piti. Kiekko-Espoo joutui nöyrtymään kolmannessa finaaliottelussa 2–5. Naisten Liigan mestaruuden tavoittelu jatkuu torstaina Kuopiossa.
Kiekko-Espoo N, KalPa N
Kuvakooste

Pajarinen nollasi KalPan toistamiseen – Kiekko-Espoo voiton päässä mestaruudesta

Naisten Liiga | 23.3.2021 7:30 | Sirpa Pöyhönen
Kiekko-Espoo otti jo toisen kiinnityksen Suomen mestaruuteen voittamalla KalPan sunnuntaina Kuopiossa pelatussa Naisten Liigan 2. finaalissa maalein 2–0. Viimeisenä lukkona toimi maalivahti Tiia Pajarinen, jolle on kahdessa nyt jo pelatussa finaaliottelussa tilastoitu yhteensä 72 torjuntaa ja 0 päästettyä maalia. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Sarja on ensimmäistä kertaa katkolla Kiekko-Espoolle 3. finaalissa, joka pelataan tänään tiistaina.
KalPa N, Kiekko-Espoo N
Kuvakooste

Kiekko-Espoon Tiia Pajarinen nollasi KalPan Naisten Liigan ensimmäisessä loppuottelussa

Naisten Liiga | 20.3.2021 20:06 | Riku Laukkanen
Kiekko-Espoo aloitti Naisten Liigan loppuottelut kaatamalla KalPan 2–0 Tapiolan lauantai-iltapäivässä. Ottelun ehdoton hahmo oli espoolaisten maalivahti Tiia Pajarinen, joka kirjasi nollapelin torjuen 41 kuopiolaislaukausta.
Kiekko-Espoo N, KalPa N
Kuvakooste

KalPa kultajahtiin, HIFK pronssitaistoon – Naisten Liigan viimeiset pudotuspelipaikat ratkottiin pitkän kaavan mukaan

Naisten Liiga | 20.3.2021 12:38 | Sirpa Pöyhönen
Naisten Liigan toinen finaalijoukkue ratkesi keskiviikkona Kuopiossa, kun KalPa ja HIFK kohtasivat viidennessä ja ratkaisevassa välierässä. Ottelusarjassa jo 0–2 häviöllä ollut kuopiolaisjoukkue nousi sillasta ja eteni finaalipeleihin voittamalla vauhdikkaan viimeisen osaottelun maalein 3–1. Mitalipelit käynnistyvät tänään lauantaina: KalPa aloittaa finaalisarjan Kiekko-Espoon vieraana ja HIFK kohtaa kotonaan Ilveksen yksiosaisessa pronssiottelussa.
KalPa N, HIFK N
Haastattelu

KalPa-kapteeni Emma Ritari odottaa vesi kielellä finaaleita – ”Kaksi parasta joukkuetta kohtaavat”

Naisten Liiga | 20.3.2021 12:04 | Mika Laakso
KalPa nousi lopulta Kiekko-Espoon vastustajaksi Naisten Liigan finaaleihin, kun se nousi 0−2 tilanteesta 3−2 otteluvoittoihin HIFK:ta vastaan. Kapteeni Emma Ritari on ylpeä joukkueensa noususta ja odottaa vesi kielellä alkavia finaaleita.
KalPa N, Kiekko-Espoo N, Emma Ritari, Naisten Liiga, naiskiekko, finaalit, KalPa naiset, Kiekko-Espoo naiset
Haastattelu

Kiekko-Espoon Nelli Laitinen luottaa omaan joukkueeseen – ”Tiedämme mitä nämä pelit vaativat pelaajilta”

Naisten Liiga | 20.3.2021 9:00 | Mika Laakso
Kiekko-Espoon maajoukkuepuolustaja Nelli Laitisen mielestä sekä he että KalPa ansaitsivat paikkansa finaaleissa. Hänen mielestään kyseessä ei ole viime kaudella pelaamatta jääneiden finaalien hyvitys, vaan täysin uuden kauden kahden parhaan joukkueen välinen kohtaaminen.
Kiekko-Espoo N, KalPa N, Nelli Laitinen, naiskiekko, Kiekko-Espoo naiset, KalPa naiset, Nelli Laitinen, Naisten Liiga
Kuvakooste

KalPa tasoitti välieräsarjan HIFK:ta vastaan – ratkaisu siirtyi viidenteen otteluun

Naisten Liiga | 14.3.2021 20:35 | Riku Laukkanen
Kuudentoista kaksiminuuttisen, kahden alivoimamaalin ja uhrautuvan puolustuspelaamisen värittämä tiivistunnelmainen Naisten Liigan neljäs välieräottelu HIFK:n ja KalPan välillä päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen vierailijoiden 3–1-voittoon. Kaksi ensimmäistä välierää hävinnyt kuopiolaisryhmä on onnistunut nousemaan kuilun partaalta ja ratkaisua haetaankin viidennestä kohtaamisesta, joka pelataan tulevana keskiviikkona Kuopiossa.
HIFK N, KalPa N
Kuvakooste

KalPa taisteli tiensä Naisten Liigan välieriin – Kärpät tarjosi kovan vastuksen

Naisten Liiga | 9.3.2021 14:49 | Sirpa Pöyhönen
KalPa eteni Naisten Liigan mitalipeleihin kaatamalla Kärpät puolivälieräsarjassa suoraan otteluvoitoin 2–0. Helpolla jatkopaikka ei kuitenkaan tullut, sillä oululaiset laittoivat KalPan koville molemmissa osaotteluissa. Lauantaina Oulussa pelattu vauhdikas ja erikoistilanteiden värittämä toinen puolivälierä ratkesi vasta jatkoerässä. KalPan välieräpelit jatkuvat jo tänään tiistaina HIFK:ta vastaan.
Kärpät N, KalPa N
Uutinen

Naisten Liigassa pelaavien KalPan ja HIFK:n pelaajia karanteeniin korona-altistumisen takia

Naisten Liiga | 18.2.2021 16:13
Suurin osa Naisten Liigassa pelaavan KalPan pelaajista on asetettu karanteeniin koronavirusaltistumisen vuoksi. Myös HIFK:n joukkueen jäseniä on asetettu karanteeniin.
KalPa N, HIFK N, KalPa, hifk, naiskiekko
Haastattelu

Saila Saari sai uutta energiaa seurasiirrosta − "Elisa Holopainen on sytyttänyt minut uuteen liekkiin"

Naisten Liiga | 31.1.2021 15:15 | Mika Laakso
Neljä viimeisintä kautta Kärpissä tehokkaasti hyökännyt Saila Saari vaihtoi kuluvaksi kaudeksi KalPan riveihin. Konkarihyökkääjä kaipasi uusia tuulia ja kokee nuortuneensa uudessa ympäristössä, paljolti huippuhyökkääjä Elisa Holopaisen ansiosta.
KalPa N, Saila Saari, KalPa naiset, Naisten Liiga, naiskiekko
Uutinen

Naisten Liigassa koronatartuntoja – useita otteluita siirretty

Naisten Liiga | 23.1.2021 12:23
Naisten Liiga koki muutoksia otteluohjelmaan positiivisten koronavirustartuntojen vuoksi. Pelaajia on asetettu karanteeniin kolmesta joukkueesta.
KalPa N, TPS N, Kiekko-Espoo N, naiskiekko, Naisten Liiga
Kuvakooste

Kiekko-Espoo Naisten Liigan kärkeen – KalPa kaatui kärkikamppailussa

Naisten Liiga | 22.11.2020 13:47 | Riku Laukkanen
Kiekko-Espoo kaatoi KalPan 3–2 Naisten Liigan kärkikamppailussa lauantai-iltapäivänä Tapiolassa ja nappasi jälleen sarjataulukon ykköspaikan itselleen. Ottelun kahden tehopisteen naisina häärivät kotijoukkueen kolmikko Nea Katajamäki, Tinja Haukijärvi ja Emmi Leinonen, jotka kaikki iskivät ottelussa tehot 1+1.
Kiekko-Espoo N, KalPa N
Artikkeli

Naisten Liigassa kamppailut jatkuvat yhdeksän ottelun voimin – jyvät erottuvat akanoista

Naisten Liiga | 10.11.2020 9:00 | Mika Laakso
Maaottelutauon jälkeen jatkuvassa Naisten Liigassa joukkueet ovat ajautuneet kolmeen kerrokseen. Kärjessä ja hännillä on kahden kauppa, mutta keskivaiheilla käydään kovaa taistelua pääsystä ylempään jatkosarjaan.
Kiekko-Espoo N, KalPa N, HIFK N, HPK N, TPS N, Ilves N, RoKi N, Kärpät N, Kuortane N, Lukko N, Sport N, Naisten Liiga, naiskiekko
Haastattelu

KalPan ja Elisa Holopaisen hurja vire jatkuu – Kuortane kaatui selvin numeroin

Naisten Liiga | 8.11.2020 21:06 | Mika Laakso
KalPa vieraili sunnuntaina Kuortaneella, jossa se hallitsi ottelua alusta loppuun saakka. Onnistumisia nähtiin laajemmalla rintamalla, kuin lauantaina Sportia vastaan, jolloin Elisa Holopainen pisti oman näytöksen pystyyn.
KalPa N, Elisa Holopainen, KalPa naiset, Team Kuortane, Naisten Liiga, naiskiekko
Kuvakooste

KalPan naiset murskavoittoon Sportista

Naisten Liiga | 4.11.2020 13:41 | Sirpa Pöyhönen
Vieraskoreus ei emäntiä vaivannut lauantaina Kuopiossa pelatussa Naisten Liigan kohtaamisessa. Koronapandemian hillitsemiseksi määrätyltä ottelutauolta tositoimiin palannut Vaasan Sport kaatui KalPan käsittelyssä maalein 14–1.
KalPa N, Sport N
Kuvakooste

KalPa kompasteli poikki voittoputkensa – HPK ratkaisi loppusekunneilla

Naisten Liiga | 25.10.2020 17:35 | Sirpa Pöyhönen
Naisten Liigan alkusarjassa aiemmin kuluvalla kaudella voittamaton KalPa joutui lauantaina nöyrtymään, kun Kuopioon vieraisille matkannut HPK Kiekkonaiset ryöväsi tiukan kamppailun päätteeksi täyden pistepotin itselleen.
KalPa N, HPK N
Kuvakooste

KalPa otti kauden neljännen voittonsa, tällä kertaa kaatui TPS

Naisten Liiga | 19.9.2020 21:42 | Timo Savela
KalPa voitti TPS:n Kupittaalla pelatussa Naisten Liigan ottelussa maalein 1–7. Kotijoukkue TPS aloitti ottelun vahvasti, mutta peli kääntyi kuopiolaisvieraille jo ottelun neljännen minuutin aikana, kun Elisa Holopainen karkasi maalintekoon alivoimalla. Tasaväkisesti maalipaikkoihin päässeiden joukkueiden välinen ero oli viimeistelyssä, kuten pelkästään ottelun lopputuloksesta voi päätellä.
TPS N, KalPa N

Sivut