Laukauksen blokanneen Tanja Koljosen korva repesi viidestä kohdasta − "Kaikki pitää tehdä voiton eteen"

Naisten Liiga / Uutinen
KalPan Koljonen koki kovia Ilves-ottelussa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
KalPa-peluri Tanja Koljosen korvaan piti ommella yhdeksän tikkiä sen jälkeen, kun hän blokkasi vastustajan laukauksen Naisten Liigan pudotuspeleissä.

KalPa voitti Naisten Liigan puolivälierissä lauantaina Ilveksen lukemin 3−1 ja eteni samoin otteluvoitoin välieriin. Kuopiolaisten Tanja Koljosen ottelu päättyi ennen aikojaan, kun hän blokkasi alivoimapelissä Ilveksen kovasta kudistaan tunnetun Elli Suorannan laukauksen.

Kiekko osui kovalla voimalla Koljosen päähän ja hän kaatui jään pintaan. Hän poistui joukkuekaverien tuella kaukalosta eikä enää palannut tositoimiin. Koljonen kertoo Jatkoajalle, että hänen korvansa repesi viidestä eri kohdasta ja paikkaukseen tarvittiin yhdeksän tikkiä.

− Pää on paikallaan. Tikkien lisäksi minulla on lievä aivotärähdys. Olen muuten ihan kunnossa, mutta päätä ja korvaa särkee, Koljonen kertoi.

Runkosarjassa neljänneksi tulleet kuopiolaiset joutuivat kamppailemaan tasaisen sarjan viidenneltä paikalta puolivälieriin tullutta Ilvestä vastaan.

− Puhuimme ennen peliä, että pitää tehdä kaikki voiton eteen ja blokit ovat tärkeitä siinä. Minulla on aika korkea kipukynnys, mutta tuosta tipahdin kyllä heti, kun sattui niin saakelisti, taustoitti Koljonen, joka todistetusti pisti itsensä likoon.

KalPa kohtaa tiistaina alkavissa välierissä runkosarjan voittaneen Kiekko-Espoon.

» Lähetä palautetta toimitukselle