Vahvistus: Tähtipelaajat Elisa Holopainen ja Sanni Rantala SDHL:ään ensi kaudeksi

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Uutinen
Elisa Holopainen ja Sanni Rantala jättävät KalPan.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
KalPaa päättyneellä naisten liigakaudella edustaneet Holopainen ja Rantala kiekkoilevat ensi kaudella Frölundan riveissä.

Aiemmin Göteborgs-Postenin ilmoille heittämä siirto toteutuu, sillä Naisleijonien ja KalPan tähdet hyökkääjä Elisa Holopainen ja Sanni Rantala edustavat ensi kaudella ruotsalaista Frölundaa maan pääsarja SDHL:ssä.

− Saamme kaksi todellista huippupelaajaa. He ovat pitkään kuuluneet Suomen liigan tähtiin ja pelanneet paljon sekä hyvin myös maajoukkueessa. On hienoa saada heidät tänne ja uskon, että tämä on hyväksi sekä heidän että meidän kehityksellemme, seuran urheilujohtaja Kim Martin Hasson sanoo tiedotteessa.

Holopaista Martin-Hasson kehuu nopeaksi pelaajaksi, jolla on hyvät pelintekotaidot. Rantalan hankintaa seurapomo kuvailee kenties hyökkäysvoittoisimmaksi puolustajahankinnaksi, jonka Frölunda tekee ensi kautta ajatellen.

Sekä Holopainen että Rantala olivat pelipaikkojensa pistepörssien kärkipään sijoilla Naisten Liigan kaudella, joka päättyi heidän edustamansa KalPan osalta pronssijuhliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle