Neljä kovinta jäljellä − tässä ovat Naisten Liigan välieräparit

Naisten Liiga / Uutinen
Kiekko-Espoo lähtee maalitykki Lisette Täksin johdolla välieriin runkosarjan voittajana.
Naisten Liigan välieriin selvisivät ne neljä joukkuetta, jotka sijoittuivat myös runkosarjan kärkipaikoille. KalPa selvitti tiensä viimeisenä jatkoon puolivälieristä.

Kiekko-Espoo, HIFK ja HPK selvittivät TPS:n, Kärpät ja Kuortaneen tieltään suoraan kolmessa ottelussa Naisten Liigan puolivälierissä. KalPa sen sijaan joutui tahkoamaan Ilvestä vastaan neljännenkin kamppailun ennen kuin välieräpaikka heltisi.

Välierät alkavat ensi viikon tiistaina ja finaaliin pääsee kolmella voitolla. Aikanaan myös finaalit pelataan paras viidestä -menetelmällä. Runkosarjan voittaja Kiekko-Espoo kohtaa välierissä KalPan, HIFK ottaa mittaa HPK:sta. Sarjojen viidennet ja varmasti ratkaisevat ottelut pelataan 13. ja 14. maaliskuuta, joten viimeistään silloin finaalipari on tiedossa.

Naisten Liigan välieräparit

Kiekko-Espoo−KalPa

HIFK−HPK

Puolivälierien jälkeen pudotuspelien pistepörssiä johtaa KalPa-tähti Elisa Holopainen, joka iski Ilvestä vastaan neljässä ottelussa tehot 4+4=8. Yhtä monessa pisteessä, tehoilla 3+5, ovat Kiekko-Espoon Emma Nuutinen ja HIFK:n Sanni Vanhanen. Espoolaisten Lisette Täks johtaa maalipörssiä kuudella osumallaan. Etevintä maalivahtityöskentelyä on esittänyt HPK:n Kassidy Sauvé, joka koppasi Kuortane-sarjassa kiekkoja 97,7 prosentin varmuudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle