Aleksi Elorinteen mielestä KalPa on valmiina haastamaan runkosarjan peikon Sportin

LIIGA / Haastattelu
Elorinne ja KalPa valmistautuu kevään tärkeimpiin otteluihin.

Kevään tärkeimmät ottelut ovat käsillä ja KalPa-leirissä odotellaan kuumeisesti pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kohtaamisia Sportia vastaan. Kuopiolaisten puolustaja Aleksi Elorinne kertoi joukkueen tunnelmista ennen lähestyviä pelejä sekä arvioi tulevaa vastustajaa.

− Hyvällä fiiliksellä lähdemme pudotuspeleihin. Innokas ja varmasti latautunut joukkue lähtee Sportia haastamaan. Sport on kurinalainen joukkue ja kamppailuvahva, mutta myös hyvä hyökkäysalueen joukkue. Monipuolinen ryhmä, jossa on taitoa ja suoraviivaisuutta.

Vaasalaiset nousivat runkosarjan viimeisellä kierroksella dramaattisella Ässät-voitolla KalPan vastustajaksi. Sport on ollut kuopiolaisille vaikea vastus tämän kauden runkosarjassa, sillä kotkapaidat ovat napanneet neljästä kohtaamisesta kolme voittoa.

Runkosarjan jokaisessa kohtaamisessa pelanneen Elorinteen mielestä KalPalla on mietittynä keinot tämän ottelusarjan voittamiseen.

− Omassa tekemisessä kuitenkin on se avain voittoon. Kärsivällisyyttä vaaditaan Sportin tyylistä joukkuetta vastaan erityisen paljon.

Pudotuspeleihin valmistautuminen on edennyt päämäärätietoisesti KalPan jäätyä runkosarjan kymmenestä viimeisestä pelistä vain Lukkoa vastaan Raumalla pisteittä. Puolustajan mielestä parannettavaa on, mutta joukkue tietää, miten haasteista selvitään.

− Totta kai on vielä parannettavaa, mutta olemme hyvin tietoisia huomiota vaativista asioista, joita parantamalla pääsemme vielä paremmin omaan peliin kiinni.

Perjantai-iltana käynnistyviin pudotuspeleihin Elorinne ja KalPa lähtevät luottavaisin mielin. Mikäli Kalpa selvittää Sportin, seuraavaksi vastaan asettuu puolivälierissä runkosarjan kakkonen Ilves.

− Hyvästä tilanteesta lähdemme kohti pudotuspelejä. Olemme pystyneet pelaamaan viime aikoina hyvää ja vauhdikasta KalPa-kiekkoa. Kokonaisuutena tilanne on hyvä. Luotamme omaan tekemiseen ja lähdemme nauttimaan hienoista peleistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle