Kadonneen kotiedun metsästys

MESTIS / Ennakko
Pudotuspelihuuma rantautuu Kouvolaan.
Kuva © Miikka Mikkola
KooKoon ja Hokin välinen puolivälieräsarja huutaa toista vierasvoittoa putkeen. Väkivahvan ja nöyrän oloisen KooKoon toinen voitto saattaisi tukahduttaa sarjan totaalisesti.

Siinä missä KooKoo sai peliajatuksesta kiinni Kajaanissa kerrasta, joutuu Hokki miettimään oman tekemisen punaista lankaan ennen kiekon putoamista jäähän Kouvolassa. Avauksessa KooKoo kykeni jopa olemaan juonikas, eikä tyytynyt toistamaan tuttua kaavaa kolme erää putkeen.

Hokki-valmentaja Petri Mattila tietääkin tarkallen, mistä homma jäi avausottelussa kiinni.

- Rentoutta ja rohkeutta tarvitaan lisää. Keskiviikkona peli oli jännittynyttä yksilötekemistä, ja sitä kautta meidän pelin vahvuus jäi näkymättä. Erityisesti kiekollinen peli ja puolustus oli passiivista, emmekä käyneet päälle niin aggressiivisesti, mitä meidän peli vaatii.

- Ensimmäinen asia on saada oma peli sille tasolle, mitä se on ollut. Ensin oma pesä kuntoon, sen jälkeen otetaan vastustajan tekemiset enemmän huomioon. Totta kai vastustajaakin tutkitaan, se kuuluu tähän hetkeen, että virityksiä pitää tehdä.

Virityksiä kajaanilaiset saattavat tehdä myös rosterinsa puolesta. Jarkko Heikkinen ei ollut pelikuntoinen vielä keskiviikkona, mutta puolustaja saattaa hypätä kaukaloon jo toisessa ottelussa. Puolustaja Ville Määttä vapautuu puolestaan pelikiellosta ja on Mattilan käytettävissä.

KooKoo sai pakkaansa leveyttä useamman hyökkääjän muodossa jo keskiviikon kamppailuun ja lienee entistä valmiimpana koitokseen sisään ajetuin miehin.

Ottelu 1: KooKoo punnersi kotiedun itselleen

» Lähetä palautetta toimitukselle