Löytyykö LeKin luonne?

MESTIS / Ennakko
Jukureiden ensimmäisen ottelun esitys oli mykistävä.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Jukureiden ja LeKin pudotuspelisarja käynnistyi mikkeliläisten täydellisellä dominoinnilla. Perjantaina sarja siirtyy Lempäälään, jossa pelataan joukkueiden toinen kohtaaminen. LeKillä onkin tänään kotiyleisön edessä todellinen kasvojen pesun paikka.

Ensimmäisessä taistelussa kenellekään ei jäänyt epäselväksi kumpi joukkueista istui kuskin paikalle. LeKi teki keskiviikkona runsaasti puolustuspään virheitä ja tyytyi lopulta seuraamaan sivusta Jukureiden hallintaa.

LeKin päävalmentaja Miikka Kuusela penäsi joukkueelta luonnetta perjantain otteluun.

- Tämä joukkue on näyttänyt luonteensa monta kertaa tällä kaudella ja siitä olen varma että tämä sakki ei luovuta. Ihan kaikessa pitää parantaa mutta luonnetta peräänkuulutan tämän illan kamppailuun, Kuusela linjasi.

Jukureiden esitys oli ensimmäisessä ottelussa vakuuttava. Onnistumisia tuli joukkueen neloskenttää myöten ja maalilla Andreas Bernard piti oman maalinsa puhtaana. Valmennusportaalle tilanne on ihanteellinen, sillä pelaavan kokoonpanon ulkopuolelta löytyy kentällisen verran reservimiehiä.

Jukureiden päävalmentaja Jarno Pikkarainen lähtee kaikesta huolimatta Lempäälään nöyrin mielin.

- Se on haastava paikka meille. Kaksi kertaa olemme ottaneet takkiin siellä ja nyt on kauden kolmas kohtaaminen Lempäälässä. Katsotaan miten käy, pohdiskeli Pikkarainen.

Ottelu 1: LeKi epäonnistui kaikessa

» Lähetä palautetta toimitukselle