Venäläissivusto: Venäjän olympiaskandaali heräsi taas henkiin – neljä jääkiekkoilijaa suljetaan kisoista

MAAJOUKKUE / Uutinen
Anton Belovilta jäävät olympiakisat väliin.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kansainvälinen olympiakomitea on määritellyt ne venäläisurheilijat, jotka saavat osallistua olympialaisiin. Venäläisen sports.ru-sivuston mukaan kisoista suljettujen urheilijoiden joukkoon kuuluu neljä jääkiekkoilijaa.

Kun Kansainvälinen olympiakomitea päätti sulkea Venäjän maana pois tulevista talviolympialaisista, se päätti myös määritellä erikseen venäläisurheilijat, jotka saavat osallistua kisoihin olympiaurheilija-tittelillä ilman maatunnuksia.

Sports.ru-verkkosivuston mukaan kisoista suljetut urheilijat on nyt päätetty ja heidän joukossaan on neljä jääkiekkoilijaa. Useimmin heistä maajoukkueessa on nähty viidet maailmanmestaruuskisat sekä yhdet olympialaiset pelannut Pietarin SKA:n puolustaja Anton Belov. Myös neljät MM-kisat pelannut, niin ikään SKA:ta edustava hyökkääjä Sergei Plotnikov joutuu Sports.run mukaan jättämään olympialaiset väliin. Tällä hetkellä Moskovan TsSKA:ta edustavista pelaajista kisoista suljettiin hyökkääjä Valeri Nitšuškin, joka oli mukana Sotšin olympiakisoissa sekä moskovalaisjoukkueen kapteeni Mihail Naumenkov, jolla ei ole aikuisten arvokisaedustuksia takanaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle