Tasaisten otteluiden yö NHL:ssä

Pasi Nurminen torjui Thrashersin maalilla, kun Philadelphia haki pisteet Atlantasta. Kierroksen suomalaispelaajat eivät merkkauttaneet tehopisteitä.

Atlantassa nähtiin runsasmaalinen ottelu, jonka ratkaisijaksi nousi vierasjoukkue Flyersin Mark Recchi, joka pamautti kaksi kertaa kiekon ohi Pasi Nurmisen. Recchi teki molemmat maalinsa ottelun kolmannessa erässä. Ensin mies vei joukkueensa 4-3-johtoon, mutta Atlantan Marc Savard tasoitti. Kun otteluaikaa oli jäljellä viisi ja puoli minuuttia Recchi rankaisi jälleen.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja Philly voitti 5-4.

Hull aloitti Wingsin takaa-ajon Chicagossa

Chicago Blackhawksin pienikokoinen hyökkääjä Theo Fleury vei joukkueensa turvallisen tuntuiseen 3-1-johtoon kolmannen erän puolivälin paikkeilla ja ottelu näytti ratkenneelta. Detroit Red Wingsin kokenut Brett Hull oli kuitenkin toista mieltä. Hän laukoi pari minuuttia erän puolivälin jälkeen kavennuksen ja varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Nicklas Lidström tasoitti.

Jatkoajalla Hull syötti Jason Woolleyn iskemän voittomaalin ja Wings keräsi täyden pistepotin Chicagosta.

Ducks ja Stars tasapeliin

Dallasin ja Anaheimin välisessä ottelussa maalivahdit nousivat pääosiin. Dallasin Marty Turco torjui ottelussa 32 kertaa ja Ducksien sveitsiläisvahti Martin Gerber oli kiekon tiellä 26 laukauksen verran.

Ottelu päättyi jatkoajankin jälkeen 1-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat Ducks-kapteeni Paul Kariya sekä Starsin Pierre Turgeon.