LUK - JYP
ILV - SAI
TBL - ARI 1.30
CHI - VAN 2.30
LAK - WPG 4.30
SJS - VGK 4.30

Nickersonille kolmen ottelun huili

LIIGA / Uutinen
SM-liigan kurinpitoryhmä on asettanut Ässien Matt Nickersonin kolmen ottelun ajaksi pelikieltoon. Tutkimukset saivat alkunsa Nickersonin saatua ottelurangaistuksen 20.10. pelatussa Ässien ja TPS:n välisessä ottelussa.

Amerikkalaispuolustaja Matt Nickerson tulistui lauantaisessa TPS-ottelussa täysin saatuaan huitomisesta suihkukomennuksen. Tämän jälkeen Nickerson karkasi tuomareiden ohjauksesta ja kävi TPS-hyökkääjä Teemu Laineen kimppuun.

Kurinpitoryhmä pitää Nickersonin käytöstä kaikin tavoin jääkiekkoon kuulumattomana. Myös "vanhat meriitit" painoivat pelikiellon pituutta mietittäessä.

– Kurinpitoryhmän näkemyksen mukaan Nickersonin käytös kentällä on erittäin moitittavaa ja jääkiekkoon kaikin tavoin kuulumatonta.

– Rangaistusta koventavana seikkana pidetään myös Nickersonin aikaisempaa käytöstä / aikaisemmilla kausilla esittämiä jääkiekkoon kuulumattomia otteita ja tekoja, kurinpitoryhmän puheenjohtaja Jarmo Muukkonen perustelee kurinpitopäätöksessä.

Nickerson on näin sivussa Ässien kolmesta seuraavasta ottelusta. Ottelut ovat Kärpät–Ässät, Ässät–Ilves sekä Lukko–Ässät.

» Lähetä palautetta toimitukselle