Peter Tiivola palaa patapaitaan − "Haluan näyttää kaikille, että pystyn palaamaan takaisin huipputasolle"

LIIGA / Uutinen
Tiivola palaa kolmen vuoden tauon jälkeen Poriin.
Kuva © Teemu Grönroos
Ässät saa hyökkäykseensä kokeneen paluumuuttajan, kun Peter Tiivola pukee patapaidan ylleen jälleen ensi kaudella.

Peter Tiivola on tehnyt Ässien kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Aiemmin 30-vuotias hyökkääjä edusti porilaisseuraa kolmen kauden ajan vuosina 2018-21.

– Tiivola on kokenut keskushyökkääjä, jolla on kova halu päästä tasolleen haastavan viime kauden jälkeen tutussa ympäristössä. Pege on parhaimmillaan maalineduistoilla sekä hyvänä aloittajana tärkeä lisä keskikaistalle, kommentoi Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen.

Kaksi edelliskautta Tiivola kiekkoili Kärpissä. Päättyneellä kaudella hän teki runkosarjassa 36 otteluun tehot 1+5 ja pudotuspeleissä merkkautti yhden syöttöpisteen kahdeksassa pelissä. 

– Olen miettinyt paljon sitä, miksi kauteni Oulussa epäonnistui. Siinä oli monta juttua, jotka eivät toimineet, mutta nyt viime kausi on jo nollattu ja katson kirkkain silmin tulevaisuuteen. Minulle jäi valtavasti nälkää ja haluan näyttää kaikille, että pystyn palaamaan takaisin huipputasolle, Tiivola totesi.

Liigassa Tiivola on edustanut aiemmin myös Lukkoa ja Bluesia. Liiga-otteluita hänellä on vyöllään kaikkiaan 497 kappaletta. 

Keväällä 2021 Tiivola pelasi leijonapaidassa MM-kilpailuissa. Tuolloin hänen kaulaansa ripustettiin MM-hopeaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle