Gauthier sivussa kuukauden

NHL / Uutinen
Phoenix Coyotesin puolustaja Denis Gauthier on poissa kaukaloista ainakin kuukauden oikeasta kädestä murtuneen pikkurillin vuoksi.

Coyotes-GM Mike Burnett ilmoitti, että Gauthier'n sormi leikataan tiistaina. Kanadalaispuolustaja loukkasi sormensa viime viikon lauantaina pelatussa ottelussa. Vamma tapahtui kun Gauthier törmäsi laitakahakassa Detroit Red Wingsin hyökkääjään Brendan Shanahaniin.

Kovana taklaajana tunnettu 29-vuotias Gauthier on esiintynyt kuluvalla kaudella kuudessa ottelussa Coyotes-takalinjoilla. Kyseisissä mittelöissä kanukki on ampunut yhden maalin ja saanut yhteensä kuusi jäähyminuuttia.

NHL-urallaan Gauthier on edustanut Coyotesin lisäksi myös Calgary Flamesia. Flamesin ja Coyotesin riveissä mies on tahkonnut yhteensä 390 NHL-ottelua. Taistoissa Gauthierin tilastoihin on merkattu 14 maalia, 45 syöttöpistettä sekä 521 jäähyminuuttia.

Gauthier on Calgary Flamesin ensimmäisen kierroksen varaus vuoden 1995 varaustilaisuudesta. Kaikkiaan hän oli varaustilaisuuden 20. valinta.

» Lähetä palautetta toimitukselle