Datsyuk Kozlovin tilalle

MAAJOUKKUE / Uutinen
Olympiakiekon jatkosarjan alkuun on aikaa vain muutama päivä kun Venäjän joukkueen kokoonpanoon tulee vieläkin lisää pakollisia muutoksia. Florida Panthers ilmoitti maanantaina ettei sen sentteri Viktor Kozlov pysty osallistumaan olympialaisiin. Kozlovin paikan joukkueessa ottaa Detroitin nuori Pavel Datsyuk. Aikaisemmin Venäjän joukkue ilmoitti Calgaryn Igor Kravtchukin korvaavan poisjäävän Dimitri Yuskevichin.

Keskushyökkääjä Viktor Kozlov oli jo joulukuussa vatsalihaksen venähtämisen takia sivussa seitsemän peliä ja sen jälkeen hän ei ole pystynyt täysipainoisiin peliesityksiin vamman vaivatessa pelitilanteissa. Viime lauantain ottelussa Bostonia vastaan vamma paheni siinä määrin ettei viimeisten kahden Florida-pelin pelaamisesta tai olympialaisiin lähdöstä tule mitään. Heikkojen esitysten takia Kozlovin peliaika on viime aikoina vähentynyt rutkasti ja hänen kauppaamisestaan muualle on huhuiltu paljon.

Venäjä ilmoitti, että Kozlovin paikan joukkueessa ottaa Detroitin rookie-sentteri Pavel Datsjuk.

Venäjä ilmoitti sunnuntaina, että loukkaantuneen Toronto-puolustaja Dimitri Jushkevichin tilalle joukkueeseen on kutsuttu Calgaryn veteraanipuolustaja Igor Kravtshuk.

Lähteet: www.nhl.com, www.sun-sentinel.com

» Lähetä palautetta toimitukselle