Veera Huotari jatkaa HIFK:ssa, Reetta Valkjärvi Kiekko-Espoossa − Kärpille kaksi jatkolappua

Naisten Liiga / Uutinen
Tuplamestari Huotari jatkaa HIFK:ssa.
Viime kausien Naisten Liigan finalistit solmivat jatkosopimuksia. Kärpät kiinnitti kaksi pelaajaansa ensi kaudeksi.

Naisten Liigan kaksi edellistä mestaruutta voittanut HIFK on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudeksi hyökkääjä Veera Huotarin kanssa. Kärppäkasvatti..

− Hienoa päästä aloittamaan neljäs kausi IFK:ssa! Uusi joukkue vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja odottaa innolla syksyä ja kauden alkua. Erityisesti tulevalta kaudelta odotan kovia otteluita ja kehittymistä niin joukkueena kuin yksilönä, Huotari virkkoo tiedotteessa.

Ulottuva, 180-senttinen Huotari, 25, pelasi viime kaudella 28 runkosarjaottelua ja teki niissä 2+2=4 tehopistettä. Kahdeksan pudotuspeliottelua kartuttivat pistesaldoa syöttöpisteen verran. Alkava kausi on Huotarille viides HIFK:ssa.

Kiekko-Espoo saa nauttia ensi kaudellakin kokeneen Reetta Valkjärven, 27, palveluksista. Puolustaja aloittaa 11. kautensa espoolaisjoukkueessa. Viime kaudella Valkjärvi pelasi uransa toiseksi tehokkaimman kauden pisteillään 7+20=27 yhteensä 28 runkosarjaottelussa. Yhdeksän pudotuspelimittelöä toivat 1+4=5 pistettä ja hopeamitalin.

Eevi Siermala ja Matleena Korkiakoski ovat solmineet ensi kauden kattavat jatkosopimukset Kärppien kanssa. Kummallakin on edessä kolmas naisten liigakausi. Siermala on pelipaikaltaan puolustaja, Korkiakoski hyökkääjä.

» Lähetä palautetta toimitukselle