RoKin naiset julkaisi valmennusryhmänsä, kokenut maalivahti jatkaa joukkueessa

Naisten Liiga / Uutinen
Maalivahti Alexandra Väyrynen jatkaa RoKissa.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/

Rovaniemen Kiekon naisten liigajoukkue astuu ensi kaudesta lähtien Oona Parviaisen komentoon. Päävalmentaja on itse entinen huippupelaaja ja pitkän linja naisten liigakiekkoilija.

− Viime vuosien stepit on johdattanut minut Roki Naisten päävalmentajaksi ja kun pestiä minulle tarjottiin otin sen ilolla ja innolla vastaan. Homma on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen todella motivoitunut tekemään rovaniemeläisen ja lappilaisen nais- ja tyttökiekkon eteen töitä. Pelaajien eteenpäin vieminen ja heidän kehittymisen näkeminen motivoi minua paljon. Mahtava olla mukana näin hienossa porukassa, Parviainen toteaa tiedotteessa.

Parviaisen valmennustiimin täydentävät valmentaja Janne Lappalainen, fysiikkavalmentaja Anna Karjalainen ja maalivahtivalmentaja Niko Mäki, joka pääseekin tekemään läheistä yhteistyötä RoKin ensimmäisenä ensi kauden joukkueesta julkistetun pelaajan kanssa. Maalivahti Alexandra Väyrynen, 25, jatkaa rovaniemellä.

− Jatkosta ei hirveesti ollut epäselvyyksiä. Laadukas valmennus sekä puitteet edesauttavat jatkuvaa kehitystä päivästä toiseen, Väyrynen sanailee.

Maalivahtivalmentaja Mäki kuvailee suojattiaan seuraavasti:

− Axu tuo omalla kokemuksellaan johtajuutta joukkueeseen niin kaukalossa kuin pukukopissakin. Hän on voitontahtoinen maalivahti, joka tekee määrätietoisesti töitä saavuttaakseen parhaan version itsestään.

Väyrynen torjui viime kaudella Naisten Liigan jumboksi jääneen RoKin maalilla 20 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 85,7. Hän on esiintynyt pääsarjatasolla jo kuudella kaudella edustaen RoKin lisäksi Kiekko-Espoota.

Muokattu: 25.5.2024, kello 13.27: Otsikkoa muokattu.

» Lähetä palautetta toimitukselle