Tuttu hyökkääjä palaa TPS:n naisten riveihin, Ilvekselle ja RoKille jatkosopimukset puolustajien kanssa

Naisten Liiga / Uutinen
Emmi Metsä-Tokila palaa turkulaisjoukkueeseen.
Emmi Metsä-Tokila pukeutuu jälleen ensi kaudella TPS:n paitaan. Oona Rouhiainen jatkaa Ilveksessä ja Maisa Nikka RoKissa.

Kolme naisten liigajoukkuetta solmi jälleen sopimuksia ensi kaudeksi. Hyökkääjä Emmi Metsä-Tokila palaa TPS-paitaan, Oona Rouhiainen jatkaa Ilveksessä ja Maisa Nikka pysyy RoKin riveissä.

Metsä-Tokila ei kiekkoillut pääsarjatasolla viime kaudella, mutta kaudella 2022−23 hänet nähtiin edelliskerran TPS-nutussa. Tuolloin hän teki 20 runkosarjaottelussa tehot 4+3=7 ja syötti yhden maalin kolmessa pudotuspelikamppailussa. Kaikkiaan hän on pelannut Naisten Liigaa TPS:ssä neljällä kaudella.

− On ilo palata pelaamaan TPS:ään vuoden tauon jälkeen. Odotan innolla tulevan kauden alkua ja koko joukkueen kasaan saamista. Ensin nautitaan kuitenkin kesästä!, 21-vuotias Metsä-Tokila virkkoo tiedotteessa.

Ilves on solminut ensi kauden sopimuksen puolustaja Rouhiaisen kanssa. 23-vuotias oman pään osaaja syötti viime kaudella 32 runkosarjaottelussa kolme osumaa. Ensi kausi on hänelle jo seitsemän tupsukorvissa.

Nikka, 20, aloittaa neljännen kautensa RoKin naisten liigajoukkueessa. Hän kertoo tiedotteessa odottavansa itseltään kehitysaskelia uuden valmennuksen alaisuudessa. Tuore päävalmentaja Oona Parviainen luonnehtii Nikkaa puolustavaksi puolustajaksi.

− Hän on hyvä siinä roolissa. Maisa on urheilullinen ja määrätietoinen pelaaja, joka vaatii itseltään paljon. Tällä asenteella ja tekemisellä päästään vielä pitkälle. Mukava päästä valmentamaan Maisaa ensi kaudella. Uskon että Maisa ottaa isoja kehitysaskeleita kauden aikana, sanoo päävalmentaja Parviainen.

Viime kaudella Nikka pelasi rovaniemeläisten takalinjoilla 28 runkosarjaottelua ja syötti nissä kaksi maalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle