Arkisto - HIFK N

Hakutulokset 1 - 15 / 15

Haastattelu

Saara Niemi odottaa mielenkiintoista kevättä − HIFK jopa etuoikeutetussa asemassa

Naisten Liiga | 21.12.2020 7:30 | Mika Laakso
HIFK:n naisten joukkue lähtee hyvistä asemista kevään peleihin. Päävalmentaja Saara Niemi on joukkueeseen tyytyväinen ja nauttii arjen tekemisestä myös koronarajoitusten aikana.
HIFK N, HIFK Naiset, Naisten Liiga, naiskiekko
Artikkeli

Naisten Liigassa kamppailut jatkuvat yhdeksän ottelun voimin – jyvät erottuvat akanoista

Naisten Liiga | 10.11.2020 9:00 | Mika Laakso
Maaottelutauon jälkeen jatkuvassa Naisten Liigassa joukkueet ovat ajautuneet kolmeen kerrokseen. Kärjessä ja hännillä on kahden kauppa, mutta keskivaiheilla käydään kovaa taistelua pääsystä ylempään jatkosarjaan.
Kiekko-Espoo N, KalPa N, HIFK N, HPK N, TPS N, Ilves N, RoKi N, Kärpät N, Kuortane N, Lukko N, Sport N, Naisten Liiga, naiskiekko
Kuvakooste

Ranskalaisjuhlaa Kupittaalla – HIFK:lle jatkoaikavoitto TPS:stä

Naisten Liiga | 15.10.2020 8:00 | Timo Savela
HIFK voitti TPS:n Naisten Liigan ottelussa maalein 3–4. Kupittaalla vieraillut HIFK pelasi vahvasti ensimmäisen ja toisen erän alut ja marssi toiselle erätauolle kahden maalin johdossa. TPS ponnisti kuitenkin tasoihin kolmannen erän aikana. Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta jatkoajalla. Kummankin joukkueen tehokkaimpina häärivät Ranskan maajoukkueen pelaajat.
TPS N, HIFK N
Kuvakooste

HIFK:n aggressiivinen karvaus aiheutti ongelmia Ilvekselle

Naisten Liiga | 20.9.2020 13:32 | Samuli Huikuri
Ilveksen ja HIFK:n kohtaamisessa maalivahdit loistivat. Vaikka kotijoukkueen Anni Keisala pelasi loisto-ottelun torjuen 34 laukausta 36:sta, se ei riittänyt vieraiden Iina Kuuselan torjuessa kaikki 20 maalia kohti tullutta kiekkoa. HIFK:n aktiivinen karvaus korkealta tuotti Ilvekselle ongelmia ja kiekonmenetyksiä. Ilves pääsi kunnon hyökkäyksiin vain paikoitellen, ja niinpä HIFK otti sarjapisteet mukaansa lukemin 0−2.
Ilves N, HIFK N
Raportti

Kiekko-Espoo jätti HIFK:n nollille Naisten Liigan avauksessa

Naisten Liiga | 5.9.2020 19:48 | Ille Martela
Suosikkina otteluun HIFK:ta vastaan lähtenyt vierasjoukkue Kiekko-Espoo oli ottelussa ylivoimainen. HIFK oli voittanut Kiekko-Espoon harjoituspelissä, mutta ei pystynyt maalintekoon sarja-avauksessa kotonaan Malmilla.
HIFK N, Kiekko-Espoo N
Haastattelu

HIFK:n debyyttikausi oli onnistunut: "Ensimmäinen tähtäin on nyt selvittää tie ylempään jatkosarjaan"

Naisten Liiga | 4.9.2020 18:00 | Markus Viljanen
HIFK debytoi viime kaudella Naisten Liigassa ja kausi oli varsin onnistunut, kun helsinkiläisjoukkue selvisi aina puolivälieriin asti. Joukkueen päävalmentaja ja general manager Saara Niemi kertoi Jatkoajalle joukkueen kuulumisia uuden kauden kynnyksellä.
HIFK N, naiskiekko, Stadin Gimmat, HIFK N, Saara Niemi
Kuvakooste

Kärpät Naisten Liigan mitalipeleihin – HIFK:n tulokaskausi päättyi puolivälieriin

Muut Sarjat | 1.3.2020 14:28 | Sirpa Pöyhönen
Vauhdikasta ja viihdyttävää playoff-kiekkoa tarjonnut Kärppien ja HIFK:n välinen puolivälieräsarja huipentui torstaina Oulussa pelattuun kolmanteen osaotteluun. 3–2-lopputuloksen myötä Kärpät vei ottelusarjan suoraan voitoin 3–0 ja jatkaa näin tiistaina alkaviin Naisten Liigan välieriin.
Kärpät N, HIFK N
Kuvakooste

Kärpillä onnistunut Helsingin reissu – HIFK naiset taipui toistamiseen

Muut Sarjat | 24.2.2020 12:18 | Sirpa Pöyhönen
Naisten Liigan puolivälieräpari Kärpät-HIFK kohtasi sunnuntaina Helsingin Malmilla toisessa osaottelussa. Molemmilta vaadittiin nopeaa palautumista pelistä ja bussimatkasta, sillä edellisestä ottelusta ehti kulua vain vajaa vuorokausi. Merkittävässä roolissa olivat tällä kertaa erikoistilanteet, joista syntyi kolme ottelun neljästä maalista. Kärpät on nyt voiton päässä välieräpaikasta, ja ottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla Oulussa torstaina.
HIFK N, Kärpät N
Kuvakooste

Kärppien naisille ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan – HIFK taipui jatkoerässä

Muut Sarjat | 23.2.2020 19:17 | Sirpa Pöyhönen
Naisten Liigan runkosarjassa toiseksi sijoittunut Kärpät kohtaa historiansa ensimmäisiiin pudotuspeleihin tiensä raivanneen HIFK:n puolivälierissä. Sarjan avausottelu lauantaina Oulussa oli tiukka ja vauhdikas. Maaleja ladottiin vuorotahtiin, ja varsinaisen peliajan päätyttyä tasan lähdettiin ratkaisua hakemaan jatkoerästä. Kokemus oli lopulta valttia, kun Kärpät nappasi Saila Saaren osumalla ottelusarjan ensimmäisen voiton.
Kärpät N, HIFK N
Artikkeli

Naisten Liigan pudotuspelit käynnistyvät tänään - mestarisuosikkeja löytyy useampikin

Muut Sarjat | 22.2.2020 8:42 | Jarno Tuokkola
Naisten Liigan pudotuspelit käynnistyvät tänään. Puolivälieristä löytyy sekä selkeitä suosikkeja, että tasaisia ottelupareja. Sankarinviittaa on tarjolla niin kokeneille maajoukkuepelaajille, kuin nuorille ja nälkäisille yllättäjillekin.
Kiekko-Espoo N, Kärpät N, KalPa N, HPK N, Kuortane N, Ilves N, HIFK N, Sport N, naiskiekkoilu, puolivälierä
Uutinen

HIFK:n Karoliina Rantamäestä Naisten Liigan kaikkien aikojen maalikuningatar

Muut Sarjat | 30.11.2019 19:48
HIFK:n Karoliina Rantamäki nousi ottelussa Kiekko-Espoota vastaan Naisten Liigan kaikkien aikojen maalikuningattareksi.
HIFK N, Karoliina Rantamäki, naiskiekko, Naisleijonat
Kuvakooste

Kiekko-Espoo nollasi HIFK:n Naisten Liigan pk-seudun derbyssä

Muut Sarjat | 15.11.2019 7:45 | Riku Laukkanen
Kiekko-Espoo kaatoi HIFK:n Naisten Liigan kauden ensimmäisessä pääkaupunkiseudun paikallispelissä lukemin 5–0. Espoolaisista kahden pisteen iltaa viettivät kaksi maalia iskenyt Emmi Rakkolainen, sekä kaksi maalia naiseen syöttäneet Tinja Haukijärvi ja Minttu Tuominen.
Kiekko-Espoo N, HIFK N
Kuvakooste

Stadin Gimmat kesytti Ilveksen – HIFK parempi voittolaukauksilla

Muut Sarjat | 27.10.2019 8:00 | Riku Laukkanen
Helsingin IFK ja Tampereen Ilves pelasivat tiukan, tapahtumarikkaan, mutta vähämaalisen Naisten Liigan kohtaamisen lauantai-iltapäivänä Malmin jäähallissa. Ottelun ainoaa maalia haettiin aina voittomaalikisan seitsemännestä parista asti, jossa HIFK:n Fanny Jalonen iski ottelun ratkaisun kovalla lämärillä ohi Ilves-vahti Anni Keisalan. HIFK-maalilla Sanni Ahola torjui uransa ensimmäisen Naisten Liiga -nollapelinsä, torjuen yhteensä 27 kertaa.
HIFK N, Ilves N
Kuvakooste

Kiekko-Espoo tyly emäntä – HIFK kaatui 5–0-lukemin

Muut Sarjat | 18.8.2019 18:06 | Riku Laukkanen
Viime kauden Naisten Liigan mestari, nimensä Espoo Bluesista Kiekko-Espooksi vaihtanut espoolaisryhmä kohtasi Tapiolan harjoitusjäähallin sunnuntai-iltapäivässä tulevaksi kaudeksi Naisten Liigaan nousseen HIFK:n. Ottelun ensimmäinen ja kolmas erä päättyivät lukemiin 0–0, mutta toisessa erässä espoolaiset mättivät HIFK-maaliin viisi kiekkoa, joten voitto hallitsevalle mestarille lukemin 5–0.
Kiekko-Espoo N, HIFK N
Kuvakooste

HIFK:lle kauden toinen tappio – KJT Haukat yllätti Liiga-nousijan

Muut Sarjat | 8.3.2019 23:01 | Riku Laukkanen
KJT Haukat yllätti edellisellä kierroksella Liiga-nousunsa ensi kaudelle varmistaneen HIFK:n Naisten Liigan karsintasarjan ottelussa Keravan jäähallissa lukemin 3–2. KJT Haukkojen tehohetki osui toisen erän alkuun, kun joukkue karkasi kolmen maalin johtoon alle neljässä minuutissa. HIFK nousi vielä taistelemaan ottelun voitosta, mutta ei päässyt yhtä maalia lähemmäksi ja kärsi näin ollen koko kauden toisen tappionsa. Aiempi tappio oli liki viiden kuukauden takaa lokakuun puolivälistä, jolloin Bluesin Liiga-naisilla vahvistettu EKS voitti HIFK:n samoin 3–2-lukemin.
KJT Haukat N, HIFK N